Revelation Online – A játék, ami rövid idő alatt hosszú utat tett meg!

Ezzel kezdi a My.com a Revelation Online legfrissebb bejegyzésében a nosztalgiázást, ami igazán találó, ha negatív értelemben akarjuk érteni, de akkor is ha pozitívan viszonyulunk ehhez a mondathoz.

Elsősorban az új játékosokat célozták meg ezzel a bejegyzéssel, amiben elmondják, hogy viszonylag rövid idő alatt milyen sok jelentős frissítésen esett át a játék. Az elmúlt 18 hónapban, 9 jelentősebb frissítés érkezett a játékhoz. Az új játékosokat megcélozva fel is sorolják ezen frissítéseket. A kezdeti bukta után nem sokan gondolták, hogy sokáig talpon marad a játék és váratlanul ért minket is, amikor már egy éves lett a játék, pedig annak is már fél éve. De mivel szimpatikus, ahogy a My.com összefoglalta az eddigi frissítéseket egy kis leírással és a frissítések videóival, így megemlékezünk erről a lépésükről.

Stardust

A Revelation Online legfontosabb frissítéseinek első példánya 2017 áprilisában, amely elhozta a Guild-PvP intézményét a Starshatter térképpel és a Faerie Funland-el egyetemben.

Iceborn

Az Iceborn frissítés nem sokkal később, 2017 májusában kopogtatott az ajtón és magával hozta a Guild Tournament tartalmat.

Safe Haven

A Safe Haven végre valahára behozta a játékba a régóta várt Housing rendszert, 2017 Augusztusában.

Uprising

A szinthatár megnőtt 79-re, a Mech Citadelt kibővítették és sok életminőség-javító változást hozott magával az Uprising frissítés.

Eternal Chasm

Az Uprising frissítés 2017 szeptemberében indult útjára és egyben a negyedik nagyobb frissítés volt hét hónap alatt a játékban. Azonban nem sokra rá megérkezett az Eternal Chasm raid is.

Shadowblade

2017 vége felé megérkezett a Shadowblade frissítés és a régóta várt Assassin class, ami azóta az egyik legnépszerűbb PvP karakterré vált.

Ocenview

A 2017-es év végső frissítése az Oveanview volt, amely lényegében a Safe Haven következő szelete volt és elhozta a játékba a tengerparti luxust.

First Contact

2018 márciusában érkezett a First Contact frissítés, amelyben számos technikai kihívás került megoldásra, így megérte a várakozást. Lehetővé tette a különböző szervereken lévő játékosok közötti harcot és elhozta a francia és német nyelvet is a játékba.

Imperial Wars

A First Contact frissítést követte az Imperial Wars, ami továbbvitte az előző frissítés koncepcióját és kiterjesztette azt a szerver vs. szerver küzdelemre. A 2018 májusában megérkező frissítés jelenleg is a Revelation Online legnagyszabásúbb és legfrissebb tartalmi fejlesztése.

Ami pedig a jövőt illeti, a következő lépés a New Sulan frissítés lesz, ami teljesen új mechanikát és rendszereket hoz majd a játékban, ami sok helyen felülírja majd a jelenlegit. A végleges tartalom és a megjelenési idő még nem ismert.