Revelation M – Érkezik a Revelation Online mobilra!

Az egyik kedvenc bukott MMORPG játékunk az utóbbi időben a Revelation Online volt. Kínában a játék él és virul, ráadásul úgy tűnik annyira, hogy hamarosan egy mobil verzióval is gazdagodik majd.

Revelation M - Érkezik a Revelation Online mobilra!

Itt nálunk a nyugati piacon csúfosat bukott a Revelation Online és igaz, még egyelőre a víz felett van, de a korábbi bukta azért jócskán megtépázta szegényt. Mindezek ellenére nemrég ünnepelte az egy éves születésnapját és bár halott klánból jóval több van a játékban, mint amennyit lenne szívem leírni, de a játék még  egyelőre elvan. Nos a nyugati gondok nem zavarják a Netease-t abban, hogy villantson egy mobilverziót is, Revelation M néven. A játékról sok infót még nem találtunk, de egy honlap és egy trailer is felütötte a fejét.

Revelation M - Érkezik a Revelation Online mobilra!

A trailer egyébként a rendes verzió 2.0-ás frissítését is bemutatja, benne az új zónát, ahol lebegő szigetek várnak majd ránk, no meg tömérdek PvP. Ha jól értjük a játék hivatalos oldalán (ami kínai), akkor amit a trailerben látunk, azt már a mobil verzióban vették fel, ami elvileg ugyanaz lesz mint a PC-s verzió. Nos ez persze közel sem biztos, viszont nagyon úgy tűnik, hogy a videó második fele az valóban a mobiljátékból lehet, mivel az a részlet megtalálható a mobilverzió hivatalos oldalán is.

És mielőtt bárki megkérdezné, hogy mikor lesz nálunk is, nem tudjuk.