Újabb rekordot döntött a Playerunknown’s Battlegrounds

Úgy tűnik a Playerunknown’s Battlegrounds nem fáradt bele a Steames rekordok döntögetéseibe. A Bluehole sikeres teremtménye a harmadik legtöbb egyidejű felhasználóval bíró játék Steamen,  ugyanis most hétvégén megelőzte a Fallout 4-et.

Újabb rekordot döntött a Playerunknown's Battlegrounds

A Fallout 4 2015 novembere óta tartotta a harmadik helyet 471955 egyidejű felhasználóval, de a Playerunknown’s Battlegrounds júliusban elérte a 481291-et. Ezt a fejlesztő büszkén jelentette be hivatalos Twitterén .

Ráadásul, játék még mindig Early Access stádiumban van, ami ezt az eredményt még nagyobbá teszi. Nem kizárt, hogy még 2017 végéig a Playerunknown’s Battlegrounds átveszi az első helyet, megelőzve a DOTA 2-t és a Counter-Strike: Global Offensive-et. Mindez azt bizonyítja, hogy a Bluehole által fejlesztett túlélős shooter még óriási sikereket fog elérni, főleg akkor, amikor elhagyja a korai hozzáférési fázist.

Ha eddig nem tettétek, szerezzétek be a játékot Steamen és hamar megtudhatjátok, hogy pontosan miért is sikerült ekkora rajongótábort összehoznia a márciusi Early Access indulása óta.