HírekKiemeltSteamVillámhír

Rekorddal indítja a Steam az évet!

A Steam felhasználók egyidejű belépéseinek száma meghaladja a 18 millió, ami 30%-al több mint az előző év hasonló időszakában. Ráadásul több mint 7 millióan ebből épp játszottak valamivel, ami szintén rekord.

Rekorddal indítja a Steam az évet!

Tegnap több mint 18 millió játékos volt belépve épp a Steambe egyidejűleg, amiből 7 millió épp játszott is valamivel. Ezek bizony új rekordok a Steam történetében, még ha nem is épp a legérdekfeszítőbbek. Azonban mindenképp érdekes abból a szempontból, hogy ez 30%-os növekedés az előző évi adatokhoz képest. Tehát ez mindenképp jó hír a Valve számára.

Rekorddal indítja a Steam az évet!

A növekedés jelentős része az év második felében történt, az alábbi grafikonon gyönyörűen kivehető, hogy szeptembertől indult be a növekedés és szépen szabályosan hónapról hónapra növekedve elérte a 18 milliót. Ami a 7 milliós éppen játszó játékost illeti, a Valve dobhat egy nagy pacsit miatta a PUBG-nek, ami egyébként elérte a 3,1 milliós egyidejű játékosszámot a tegnapi napon, ezzel akár azt is mondhatnánk, hogy a 7 milliónak csaknem a felét a PUBG tette ki.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár