Realms Beyond – Klasszikus RPG játék és egy sikeres Kickstarter kampány!

A Ceres Games örömmel jelentette be, hogy az október 16-án indított Kickstart kampányuk, amelyet a Realms Beyond: Ashes of the Fallen RPG játékukért indítottak sikeres volt.

Realms Beyond - Klasszikus RPG játék és egy sikeres Kickstarter kampány!

A kampány vége előtt három nappal sikerült összehozni a 112 ezer dollárt, sőt egy picivel többet is, több mint 2240 támogatótól. Közel állnak hozzá, hogy az első kitűzött céljukat megfinanszírozzák, amely a játékvilág fizikai és digitális térképeire összpontosít, és amelyet a tehetséges olasz térképésszel és művésszel, Franceska Baerald segítségével alkotnak majd meg. A következő cél elérésénél – ami 129 ezer dollár – két tapasztalt íróval, Casey Hollingsheadt-el és Scott Hamm-el bővül majd a csapatuk, míg a harmadik cél elérése esetén a díjnyertes zeneszerző Kai Rosenkranz is csatlakozik hozzájuk, aki sok más mellett a Gothic 1, a Gothic 2, a Gothic 3 és a Risen RPG játékok zenéjét is szerezte.

Maga a játék egy igazi klasszikus szerepjáték lesz, amelynek végleges megjelenési ideje 2020-ra várható. A játékban egy egész csapatot irányíthatunk és fejleszthetünk és a harc tipikus körökre osztott irányultságú lesz, amely az SRD 3.5e szabályzatból származik. A játékot leginkább a 80-as, 90-es évek klasszikus RPG játékai inspirálták, azokból emelik át a legjobb elemeket és használják fel egy erőteljes és modern motorban.

Realms Beyond - Klasszikus RPG játék és egy sikeres Kickstarter kampány!

A játékban rengeteg varázslat, trükk, komplex körökre-osztott harcrendszer található majd meg, valamint egy teljesen egyedi, izometrikus grafikai motor, amely ötvözi a zoomolható 2D-s és 3D-s technológiát és soha nem látott részleteket kelt életre a kézzel kialakított szinteken. Egy egész kontinensen átívelő nyüzsgő világot kapunk majd, teli NPC-kkel, komplex kultúrákkal, frakciókkal, társadalmakkal és több évszázados történelemmel.

Létrehozhatunk majd egy legfeljebb 6 karakterből álló csapatot, aminek tagjait 7 fajból választhatjuk ki és 8 különböző karakterosztályból. Minden egyes karakterünk megjelenését, felszerelését és képességeit testreszabhatjuk majd. Több mint 100 varázslat található majd meg a játékban, mindegyik teljesen egyedülálló vizuális effektekkel, és ezt még megfejelik több mint ezer különféle tárggyal, amelyekkel mind kölcsönhatásba léphetünk, vagy használhatjuk. Már csak hab a tortán a rengeteg küldetés, az epikus háttértörténet, a szörnyek hordái és egy olyan világ melyet egy remek történet és a rejtély ural.

Realms Beyond - Klasszikus RPG játék és egy sikeres Kickstarter kampány!
Szinte minden tárggyal kapcsolatba léphetünk a játékban.

Akinek felkeltette az érdeklődését, itt találja a Kickstarter kampányt és további részleteket a játékkal kapcsolatban, vagy lessen be a játék hivatalos oldalára.