Rainbow Six Siege – Ingyenes hétvége, új Operator és térkép

Múlt héten a Rainbow Six Siege bemutatta közelgő frissítését, az Operation Para Bellum-ot. Az akkori bejelentés nem sok részletet tartalmazott, de azóta az Ubisoft már sokkal beszédesebb lett és megosztott pár infót az új térképről és Alibiről, az új Operator-ról.

Rainbow Six Siege - Ingyenes hétvége, új Operator és térkép

Vessünk egy pillantást először az Operation Para Bellum új olaszországi térképére, a Villa-ra. Elég ígéretesnek tűnik, legalábbis a videó alapján.

A Villa térkép tele van titkos járatokkal, keskeny alagutakkal és valószínűleg sok-sok akció dús küzdelemben lesz itt majd részünk. Ez a gyönyörű hely egy veszedelmes család, a Vinciguerra tulajdona. Egy gazdagon felszerelt villában zajlik majd a harc, melyet egy csodaszép olasz vidéki táj vesz körbe.

Most pedig tekintsük meg az egyik új Operator-t, Alibi-t, aki valósághű holografikus csalikat használva vezeti félre ellenségeit.

Még nem próbáltad ki a Rainbow Six Siege-et? Ez esetben jó hírünk van számodra! Az Ubisoft mesterműve holnaptól május 20-ig ingyenesen kipróbálható lesz, ráadásul, ha elnyeri tetszésed 50%-al olcsóbban megveheted a hétvégén.