FPS/TPSHírekKiemeltQuake Champions

Quake Champions – Megjelenik Steamen is!

A Quake sorozat legújabb tagja a Quake Champions, amit az id Software által a Bethesda Softworks hoz el nekünk, nem kizárólag a Bethesda.net-en keresztül lesz elérhető, ahogy azt korábban sokan gondolták.

Quake Champions - Megjelenik Steamen is!

Múlt héten az id Software szóvivője a kérdezz/felelek blogján megerősítette, hogy a Quake Champions elérhető lesz Steamen is. Ezt sokan kétkedve fogadták, hiszen a jelenlegi béta is kizárólag a Bethesda.net-en keresztül érhető el.

Jason Bergman a Bethesda Softworks vezető producere azonban elmondta, hogy a Quake Champions valóban megjelenik a Steamen. És bár továbbra is szükség lesz egy Bethesda.net hozzáférésre, a játékosok, akik a Steamen keresztül játszanak, közvetlenül nem fognak érintkezni a Bethesda.net felhasználói fiókkal.

A játék jelenlegi fázisában a teljesítményre, a hálózati kódokra és a stabilitásra koncentrálnak a játékegyensúly mellett.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár