PUBG – Sikeresen kiástak egy új havas térképet az adatbányászok!

Adatbányászok felfedték a PUBG feltehetően következő térképét, valamint egy csomó egyéb fájlt, ami elég sok mindenre enged következtetni.

PUBG - Sikeresen kiástak egy új havas térképet az adatbányászok!

Az új térkép neve Dihor Otok, ami valami Himalájai terepre enged következtetni. Nagyon messze nem lehet lőni vele, mivel egy havas térképről van szó. Újdonságokként számos épület és tengerparti érdekesség is helyet kap az új térképen, különösen az északi part mentén. A sziget közepén áthaladó folyó, fontos szerepet tölthet be a hajózásban.

Azonban Dihor Otok térképén nem mindent borít hó és jég. A térkép északi részét szinte teljesen ellepi a hó, a déli része egészen zöldnek mondható. Azt hiszem nem kell magyarázni, hogy ez rejtőzködés szempontjából mit jelent a két területen.

PUBG - Sikeresen kiástak egy új havas térképet az adatbányászok!

A térképen kívül számos egyéb fájl is napvilágot látott, amelyek utalnak egy bizonyos “éjszakai üzemmódra”, illetve egyéb érdekes látványosságra, mint kastély, labirintus és valami, amit úgy hívnak Cosmodrome. Ráadásul C4 is megtalálható a többi mellett, hogy segítsen felállítani néhány bonyolultabb csapdát, de itt van még egy új jármű is, melyet a klasszikus Volkswagen Bogár ihletett.

A nem túl távoli jövőben majd megérkezik az új térkép a teszt szerverekre.