PUBG Mobile – Sanhok térkép, új fegyverek és sok más a szeptemberi frissítésben!

A világ egyik legnépszerűbb mobil battle royale játéka, a PUBG Mobile, amely állítólag már napi több mint 20 millió aktív felhasználóval rendelkezik egy új frissítést adott ki.

PUBG Mobile - Sanhok térkép, új fegyverek és sok más a szeptemberi frissítésben!

Megérkezett a régóta várt Sanhok térkép a PUBG Mobile játékba. A sűrű dzsungelben, változatos tájképek mellett a Sanhok valamivel kisebb területet kínál elődjeinél, ami által viszont izgalmasabb körülményt is teremt a harcok során.

A Tencent Games kiadott egy statisztikát is a játékról, ami szerint a PUBG Mobile naponta több mint 20 millió aktív játékossal bír és ebbe ráadásul Japán, Korea és Kína bele sincs számolva. A Season 2-ben, a korábbi 14 hetes periódusban több mint 130 millió játékos, több mint 200 országból 864,425,575 csirke vacsorát hozott össze.

A Sanhok térkép érkezése mellett új játékbeli tartalmak és szociális szolgáltatások is érkeztek, amelyek növelik a játékosok együttműködési képességét a csapattársakkal. Ezekbe a frissítésekbe tartoznak többek közt az alábbi dolgok:

  • Új fegyverek és járművek – Sanhok térképe néhány új fegyverrel és járművel érkezett meg, beleértve a Flare Gun, QBZ, Muscle Car és a Bulletproof UAZ.
  • Csalásellenes intézkedések – Továbbfejlesztett csalásfelismerés és hozzáadott Report gomb a Spectator Mode, Basic Information és a Result képernyő felületekhez.
  • Szezonadatok – A Season oldal már mutat minden szezonális információt és adatot, beleértve a címeket és a legmagasabb elért tier-t is.
  • Játékmenet javítások – Javult a chat rendszer, a klán ranglisták, az air drop tárgyak, a barátlista és még sok más.

Aki még nincs benne a napi 20 millió játékosban, az itt és itt csatlakozhat a klubhoz.