PUBG Mobile – Megérkezett végre Miramar és sok más!

Miramar, a sivatagi térkép végre tiszteletét teszi a PUBG Mobil-ban is, így néhány hónappal a játék indulása után, de ez még nem minden.

PUBG Mobile - Megérkezett végre Miramar és sok más!

A mai 0.5.0 frissítéssel érkezik a sivatagi témájú Miramar térkép a PUBG mobil verziójába. Miközben a Miramar térkép no meg meg a járművek és fegyverek az egyik legizgalmasabb részei a frissítésnek, nem szabad megfeledkezni a többi dologról sem, amit a 0.5.0-ás frissítés tartalmaz.

Twitteren jelentették be a fejlesztők az újdonságokat és Redditen pedig egy részletes Patch Note-ot is dobtak nekünk. Az új frissítés a PUBG Mobile második szezonjának kezdete is egyben, ami új kozmetikai tartalmakat és sok egyebet is jelent. Érkeznek a Progress Mission-ök, amelyek kicsi, hetente teljesíthető dolgok, amikért jutalmakat kaphatunk.

A PUBG Mobile shop-ban pedig, ahol a játékosok új kozmetikai dolgokat vásárolhatnak hozzáadták a Secret Stash-t, ahol kedvezményes dolgokat lehet vásárolni. A frissítés továbbá számos technikai fejlesztést vezet be a játékba, beleértve a jobb hanghatásokat és a kameramozgás simábbá tételét. Bekerült egy új nyelvspecifikus csevegés is, hogy segítsen az embereknek kicsit jobban kommunikálni a játékban.

Az új 0.5.0-ás verzió már a legtöbb régióban elérhető, ha minden igaz már nálunk is.