FPS/TPSHírekKiemeltMobilePUBG Mobile

PUBG Mobile – Megérkezett végre Miramar és sok más!

Miramar, a sivatagi térkép végre tiszteletét teszi a PUBG Mobil-ban is, így néhány hónappal a játék indulása után, de ez még nem minden.

PUBG Mobile - Megérkezett végre Miramar és sok más!

A mai 0.5.0 frissítéssel érkezik a sivatagi témájú Miramar térkép a PUBG mobil verziójába. Miközben a Miramar térkép no meg meg a járművek és fegyverek az egyik legizgalmasabb részei a frissítésnek, nem szabad megfeledkezni a többi dologról sem, amit a 0.5.0-ás frissítés tartalmaz.

Twitteren jelentették be a fejlesztők az újdonságokat és Redditen pedig egy részletes Patch Note-ot is dobtak nekünk. Az új frissítés a PUBG Mobile második szezonjának kezdete is egyben, ami új kozmetikai tartalmakat és sok egyebet is jelent. Érkeznek a Progress Mission-ök, amelyek kicsi, hetente teljesíthető dolgok, amikért jutalmakat kaphatunk.

A PUBG Mobile shop-ban pedig, ahol a játékosok új kozmetikai dolgokat vásárolhatnak hozzáadták a Secret Stash-t, ahol kedvezményes dolgokat lehet vásárolni. A frissítés továbbá számos technikai fejlesztést vezet be a játékba, beleértve a jobb hanghatásokat és a kameramozgás simábbá tételét. Bekerült egy új nyelvspecifikus csevegés is, hogy segítsen az embereknek kicsit jobban kommunikálni a játékban.

Az új 0.5.0-ás verzió már a legtöbb régióban elérhető, ha minden igaz már nálunk is.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár