PUBG Mobile – Elérte a napi 10 millió aktív felhasználót

A Tencent és a PUBG Corp. boldogan jelentette be, hogy a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő PUBG Mobile immár napi több mint 10 millió aktív felhasználóval operál.

PUBG Mobile - Elérte a napi 10 millió aktív felhasználót

A kifejezetten népszerű PUBG Mobile egy újabb mérföldkőhöz érkezett és ahhoz képest, hogy még csak nemrég jelent meg máris több mint 10 millió aktív felhasználó játszik vele naponta világszerte (kivéve Kína). Emellett több mint 100 országban szerepelt a legtöbb letöltéssel rendelkező játékok között, amihez mindössze egy hétre volt szüksége a megjelenése után.

Már néhány elismerést is magának mondhat a játék, hiszen a kiadása óta jelölték a “Best Breakthrough Hit” és a “Best Community Building Game” díjra is a 2018-as Google Play Awards-on. Mellesleg a PUBG Mobile volt az egyetlen játék, amit két díjra is jelöltek.

A fejlesztéssel sem lassítanak a PUBG Corp-nál, hiszen nemrég érkezett meg hozzá a legújabb frissítés, amiben többek közt Miramar térképet is megkapta a játék. Elmondásuk szerint a fejlesztőcsapat keményen dolgozik, hogy rendszeresen, minden hónapban frissítésekkel bővítse a játékot.