PUBG – Elindult a ‘FIX PUBG’ kampány

Van egy kifejezés, amit a PUBG csapata elég sűrűn hall a játékkal kapcsolatban. Ez pedig a “Fix the Game”. Elmondásuk szerint eljött az ideje, hogy eleget tegyenek végre ennek a kérésnek.

PUBG - Elindult a 'FIX PUBG' kampány

Mióta a játék kikerült a korai hozzáférési szakaszból a játékostábora nőtt, azonban eddig nem tudták teljesíteni a játékosok minden elvárását. Ebből adódóan még mindig sok a megoldatlan kérdés a játékkal kapcsolatban. A játékosok kitartottak mellettünk, ezért elérkezettnek látták az időt arra, hogy néhány sokak által várt javítást végre közzétegyenek.

Ennek érdekében bejelentették az új FIX PUBG kampányukat, amely időtartama alatt teljes mértékben ezen problémák megoldására koncentrálnak majd, amibe beletartoznak a hibák, a régóta várt életminőség javítások és az alapvető teljesítményjavítások. A kampány során folyamatosan részleteket osztanak meg majd velünk azzal kapcsolatban, hogy min dolgoznak és várhatóan mennyi időre lesz szükségük egy-egy hiba javításához. A folyamat már el is kezdődött és néhány javítást már eszközöltek is a kampány keretein belül, amely a mai napon landol a live szervereken.

  • “Sharpening” grafikai beállítási lehetőség hozzáadásra került a beállításokban
  • Az egyes csapattársakat már játék közben is lehet némítani
  • Színvak mód
  • A járművek hangja csökken ha első-személy nézetben vezetünk
  • Be lehet állítani az FPS limitet
  • A játékon belül és a lobby-ban külön lehet FPS értéket állítani
  • A végtagokon keresztülrepülő lövedékek már teljes sebzést okoznak, ha a végtagok mögött létfontosságú terület van

Számos fejlesztés, ami a PC verzióhoz érkezik természetesen át fog kerülni a játék Xbox verziójára is. További információkat a FIX PUBG kampány oldalán találhattok.