Project TL – Új hírek röppentek fel a néhai Lineage Eternal-ról

Jó rég hallottunk már a korábban Lineage Eternal néven futó játékról, amit még tavaly nevezett át az NCSOFT Project TL-re, vagyis The Lineage-re. Most azonban új hírek röppentek fel az interneten vele kapcsolatban.

Project TL - Új hírek röppentek fel a néhai Lineage Eternal-ról

Még tavaly novemberben jelentette be az NCSOFT, hogy a következő generációs MMORPG-je a Lineage Eternal, amit akkor már túl sok éve vártunk, új grafikai motort és egy teljesen új nevet kap. Ebből lett a Project TL. Az új név mellett egy vadi új honlapot is kapott a játék, no meg egy 4 perces trailert. A honlap azóta mit sem változott és nagyjából semmilyen információ nem látott azóta napvilágot a játékkal kapcsolatban.

Ami ma tudunk a játékról, hogy ez egy teljes remake-je a Lineage Eternal-nak és az eredeti Lineage játék folytatásának van szánva. A Lineage Eternal egyik érdekes pontja a játék közbeni instant karakterváltás volt, ami azt jelentette, hogy mindig előkaphattuk egy másik karakterünk a harcra, ha épp szükségünk volt rá. Úgy tűnik a Project TL szakított ezzel a módszerrel és ahelyett, hogy négy karakterre összpontosítana, megmarad a hagyományos egy-karakteres rendszernél.

A hírek szerint az NCSOFT nagyon jól halad a fejlesztéssel és a hivatalos kiadás már 2019-ben eljöhet, de természetesen pontos dátumot nem tudnak mondani. No persze nem kell megijedni, nem hozzánk jön majd akkor, hanem Koreába. Ha hihetünk a felreppenő híreknek 2018 második felében már elindítják a béta tesztelési fázist, így akár hamarosan bele is ugorhatunk egy jó kis hiánypótló Lineage harcba.