HírekMMORPGProject Genom

Project Genom – közeleg a játék egy új verziója

Újabb Project Genom hírlevél érkezett, hogy tájékoztassa a játékosokat egy nagy mérföldkőről a játék fejlődésében.  A következő hetekben az orosz fejlesztő csapat fokozatosan felkészül arra, hogy beiktassa a játék új verzióját, a v0.7.0.0-t.

Project Genom - közeleg a játék egy új verziója

Az új verzió teljes bevezetésének jelenlegi dátuma július 28. A frissítés után megkezdődik egy kiterjedtebb tesztelési időszak, és a csapat arra kéri a játékosokat, főleg azokat, akik nem játszottak már egy ideje, hogy térjenek vissza, és segítsék a csapatot a fejlődésben. Sajnos a Project Genom v0.7.0.0 nem tartalmaz pár alapvető részt, mint a questelés és a karakterünk fejlődése.

Az új verziót eredetileg június elejére tervezték, de a belső tesztelések során olyan hibákba ütköztek, ami sajnos lassított a folyamaton. Újra felhívják figyelmünket arra, hogy a közelgő teszt fázist csak azoknak ajánlják, akik elfogadják, hogy ez még csak egy alfa változat, tele bugokkal, befejezetlen helyszínekkel és hiányzó elemekkel.

Project Genom - közeleg a játék egy új verziója

Ha még többet szeretnétek megtudni a játék hamarosan induló új verziójáról, olvassátok el a hivatalos fórum bejegyzést, és talán ti is tudtok segíteni abban, hogy egy remek játékká fejlődjön a Project Genom.

Címkék

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár