Project Genom – közeleg a játék egy új verziója

Újabb Project Genom hírlevél érkezett, hogy tájékoztassa a játékosokat egy nagy mérföldkőről a játék fejlődésében.  A következő hetekben az orosz fejlesztő csapat fokozatosan felkészül arra, hogy beiktassa a játék új verzióját, a v0.7.0.0-t.

Project Genom - közeleg a játék egy új verziója

Az új verzió teljes bevezetésének jelenlegi dátuma július 28. A frissítés után megkezdődik egy kiterjedtebb tesztelési időszak, és a csapat arra kéri a játékosokat, főleg azokat, akik nem játszottak már egy ideje, hogy térjenek vissza, és segítsék a csapatot a fejlődésben. Sajnos a Project Genom v0.7.0.0 nem tartalmaz pár alapvető részt, mint a questelés és a karakterünk fejlődése.

Az új verziót eredetileg június elejére tervezték, de a belső tesztelések során olyan hibákba ütköztek, ami sajnos lassított a folyamaton. Újra felhívják figyelmünket arra, hogy a közelgő teszt fázist csak azoknak ajánlják, akik elfogadják, hogy ez még csak egy alfa változat, tele bugokkal, befejezetlen helyszínekkel és hiányzó elemekkel.

Project Genom - közeleg a játék egy új verziója

Ha még többet szeretnétek megtudni a játék hamarosan induló új verziójáról, olvassátok el a hivatalos fórum bejegyzést, és talán ti is tudtok segíteni abban, hogy egy remek játékká fejlődjön a Project Genom.