HírekKiemeltMMOProject C

Project C – Egy új Sci-Fi MMO a láthatáron a Thief és a Half Life 2 tervezőitől!

A Thief egyik tervezője Randy Smith és a Half Life 2 egyik művészeti felelőse Viktor Antonov által alapított cég a Darewise bejelentette, hogy az eddigi játékkiadások helyett a játék fejlesztésre koncentrálnak. Első munkájuk a Project C fedőnévre hallgató sci-fi MMO lesz.

Project C - Egy új Sci-Fi MMO a láthatáron a Thief és a Half Life 2 tervezőitől!

A Darewise csapatát olyan emberek alkotják, akik korábban már számos nagy név létrejöttében segédkeztek. Ilyenek voltak például a Dishonored, a Halo, a Doom, a Thief, az Assassin’s Creed, a Call of Duty, vagy a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon és Division. És hogy ez garancia-e a sikerre? Nos természetesen nem. De azért nem árt tudni.

“A Project C az első lépése ennek az ambiciózus utazásnak, amelyben egy független első osztályú céggé válhatunk, és az AAA játékok terepére léphetünk”. – Mondta a Darewise vezérigazgatója Bejamin Charbi. “Az inspiráció olyan társaságoktól származik, mint a Pixar vagy a Bungie, akik az első naptól kezdve elkötelezettek a minőségi és az elképesztő vállalti kultúrák iránt.”

A cég a múlt hónapban állt össze a Improbable nevű céggel, ami a SpatialOS platform alkotója, ami arra enged következtetni, hogy még nagyon az elején járnak az egésznek.

A játékról még semmi érdemleges részlet nem derült ki, és a cég honlapján jelenleg is számos álláshirdetés található, amiben programozókat és designereket keresnek.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár