Vezető játék producer kerestetik a Blizzard-nál.

A Blizzard-nál megnyílt egy vezető játék producer pozíció, méghozzá a Diablo csapatánál. Ebben persze normál esetben semmi különös nem lenne. Az emberek jönnek mennek, munkakörök szűnnek meg, vagy épp jönnek létre.

Vezető játék producer kerestetik a Blizzard-nál.

De mi van, ha kicsit továbbgondolunk annál, mint amit elsőre feltételeznénk. Egy rendkívül jól szervezett személyiséget keresnek, kiemelkedő kommunikációs és projekt menedzsment képességekkel.

Megemlítik továbbá, hogy a jelentkezőnek eltökéltnek kell lennie a projekt kezdetétől a végéig. Felmerül a kérdés, hogy milyen projekt? Vagy csak általánosságban beszélnek? Igaz, hogy a Diablo 3 a mai napig kapja a frissítéseket, de mégis csak egy több mint 5 éves játékról beszélünk. Miért bővítene a Blizzard pont most?

Egy legalább 5 éves produkciós tapasztalattal rendelkező személyt keresnek, aki legalább egy AAA címen dolgozott korábban. Képes hatékonyan kommunikálni a programozói, a művészeti, a tervezői és a hangmérnöki stábbal. Rendelkezik múltbeli mérnöki, vagy művészi tapasztalattal és persze nagy szenvedély fűzi a Diablo szerű videojátékokhoz.

Persze semmi sem utal egy új játékra, urambocsá egy Diablo IV-re, de azért mindenesetre furcsa. És bár nem lenne meglepő a Diablo III fényében egy új részről értekezni, mivel a harmadik rész nem igazán vívta ki mindenki elégedettségét. Persze idővel, így is, úgy is megtudjuk, hogy lesz-e Diablo IV.