DiabloHírekRPGVélemény

Vezető játék producer kerestetik a Blizzard-nál.

A Blizzard-nál megnyílt egy vezető játék producer pozíció, méghozzá a Diablo csapatánál. Ebben persze normál esetben semmi különös nem lenne. Az emberek jönnek mennek, munkakörök szűnnek meg, vagy épp jönnek létre.

Vezető játék producer kerestetik a Blizzard-nál.

De mi van, ha kicsit továbbgondolunk annál, mint amit elsőre feltételeznénk. Egy rendkívül jól szervezett személyiséget keresnek, kiemelkedő kommunikációs és projekt menedzsment képességekkel.

Megemlítik továbbá, hogy a jelentkezőnek eltökéltnek kell lennie a projekt kezdetétől a végéig. Felmerül a kérdés, hogy milyen projekt? Vagy csak általánosságban beszélnek? Igaz, hogy a Diablo 3 a mai napig kapja a frissítéseket, de mégis csak egy több mint 5 éves játékról beszélünk. Miért bővítene a Blizzard pont most?

Egy legalább 5 éves produkciós tapasztalattal rendelkező személyt keresnek, aki legalább egy AAA címen dolgozott korábban. Képes hatékonyan kommunikálni a programozói, a művészeti, a tervezői és a hangmérnöki stábbal. Rendelkezik múltbeli mérnöki, vagy művészi tapasztalattal és persze nagy szenvedély fűzi a Diablo szerű videojátékokhoz.

Persze semmi sem utal egy új játékra, urambocsá egy Diablo IV-re, de azért mindenesetre furcsa. És bár nem lenne meglepő a Diablo III fényében egy új részről értekezni, mivel a harmadik rész nem igazán vívta ki mindenki elégedettségét. Persze idővel, így is, úgy is megtudjuk, hogy lesz-e Diablo IV.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár