Prodigy Tactics – Hamarosan maga mögött hagyja a korai hozzáférés láncait!

A Prodigy Tactics egy körökre-osztott taktikai játék, amely még 2017 novemberében indult el Steamen korai hozzáférési fázisban. Ennek lassan vége.

Prodigy Tactics - Hamarosan maga mögött hagyja a korai hozzáférés láncait!

A játék kiemelkedik egyedülálló dizájnjával és páratlan technológiájával a hasonszőrű játékok közül, legalábbis ezt állítják a kiadók. Rámutatnak továbbá, hogy a játékban egy kiterjedt harci rendszer és széles fejlesztési lehetőségek állnak rendelkezésre a játékosok számára, összesen 13 játszható karakterrel, valamint egy- és többjátékos módok is.

A játékot egyébként a francia Hanakai Studio készítette és a kiadásával a lengyel Forever Entertainment S. A., a PlayWay S.A. és az Ultimate Games S.A. cégeket bízták meg.

“A korai hozzáférés közel 12 hónapjában a játék kifinomult és kibővült. A Prodigy Tactics számos játékmódot kínál, köztük olyanokat is, amelyek a szóló játékosoknak szólnak és körülbelül 15 órányi szórakozást rejtenek magukban. De természetesen lehetőség van más játékosokkal is összefutni” – mondta a Forever Entertainment S.A. vezérigazgatója, Zbigniew Debicki.

Prodigy Tactics - Hamarosan maga mögött hagyja a korai hozzáférés láncait!

A játék maga Thasys világában játszódik, melyet a mágikus energiáért és a túlélésért vívott harcok sújtanak. A játékos célja, hogy felébresszen mitikus teremtményeket, amelyek az egyetlen esélyt jelentik a világ túlélése érdekében. Elsősorban két csapat közti összecsapásokról szól a játék, amelyek klasszikus arénákban zajlanak, körökre-osztott rendszerben. Fontos tényező a csatamező 12 mezőjében történő csapatok elhelyezése is. Mind a 13 játszható karakter két egyedi támadással rendelkezik az alap támadás és az ellentámadás mellett.

A Steamen többnyire pozitív értékeléssel rendelkező Prodigy Tactics Szeptember 28-án hagyja maga mögött a korai hozzáférési státuszt. Jelenleg 19,99€-ért vesztegetik.