Próbáld ki az Absolver ARPG-t ingyen most hétvégén

Az Absolver action RPG meglehetősen komoly problémákkal küszködött a megjelenéskor, de a fejlesztők nyilvánvalóan a közelmúltban képesek voltak kijavítani a hibákat, mivel a játék rating-je lassan, de biztosan felfelé mászik Steamen.

Azok, akik még mindig negatív visszajelzéseket hagynak, szinte mind kiemelik, hogy a legfontosabb probléma a játék ára, és sokak szerint, ha olcsóbb lenne nem is lenne bajuk a játékkal. Ez egy gyakori probléma a Steam-re érkező játékoknál, hisz gyakran túlzásba esnek a kitűzött árral és végül a kiadók kénytelenek eleget tenni a panaszoknak.

Próbáld ki az Absolver ARPG-t ingyen most hétvégén

Az Absolver fejlesztői bejelentették, hogy ezen a hétvégén a játék mindenki számára ingyen elérhető lesz, és a játékosok megismerkedhetnek a meglehetősen egyedi harcrendszerrel és a viszonylag élvezetes játékmenettel. Továbbá, akik eddig eltántorodtak a magas ár miatt, a játék most 50%-al olcsóbban megvásárolható.

Próbáld ki az Absolver ARPG-t ingyen most hétvégén

Az Absolver egy igencsak különleges online többjátékos ARPG, ahol egyedi avatárokat vehetünk irányításunk alá, és saját stílusunkhoz, igényeinkhez igazíthatjuk őket. Ne maradjatok le az ingyenes hétvégéről és ne felejtsetek el beszámolni a játékról!