POSTWORLD – Egy Hardcore Akció-RPG érkezik néhány napon belül

Néhány napon belül elérhetővé válik a Steamen a POSTWORLD nevű akció-RPG játék, amelyben többek közt testrészeinket harci protézisekre cserélhetjük le.

POSTWORLD - Egy Hardcore Akció-RPG érkezik néhány napon belül

A játék egy TPS nézetű lövölde, amely egy poszt-apokaliptikus világban játszódik és nem mellesleg egy kis orosz Indie csapat alkotta, a Screwdriver Entertainment. A történet szerint elmenekültünk egy baljós vállalat titkos laboratóriumából, ahol mindenféle kísérleteket végeztek embereken. Most, hogy kint vagyunk a szabadban, nincs más dolgunk, mint túlélni és persze bosszút állni. A játékban három frakcióhoz csatlakozhatunk: Cultist, Railwaymen, Slavers.

POSTWORLD - Egy Hardcore Akció-RPG érkezik néhány napon belül

A játék ötlete még 2015-ben merült fel és bár eleinte sokan lelkesedtek ezért az ötletért, továbbra is csak egy ötlet maradt. Azonban a fejlesztőcsapatnak sikerült továbblépni és 2017 elején döntöttek úgy, hogy teljes erőbedobással nekilátnak a játék fejlesztéséhez.

POSTWORLD - Egy Hardcore Akció-RPG érkezik néhány napon belül

De mit is nyújt nekünk a játék? Az ígéretek szerint egy nem-lineáris történetben vehetünk részt, amiben attól függően kapjuk a küldetéseket, hogy milyen döntéseket hoztunk korábban, illetve melyik frakcióhoz csatlakoztunk. A játék egyik érdekessége a protézisek használata, amelyet a gyenge hús helyett aggathatunk magunkra. A játék motorja lehetővé teszi, hogy testrészektől szabadítsuk meg célpontjainkat, de akár mi is elveszíthetünk ezt azt a harcok során. Persze ez itt nem akkora tragédia, hiszen ott vannak a protézisek.

Ami a fegyvereket illeti hatalmas arzenál áll rendelkezésre. A közelharci fegyverekkel kezdve, a lőfegyvereken át egészen a golyóálló pajzsokig mindenféle fegyver és eszköz megtalálható a játékban, legyen szó robbanószerekről, vagy stimulátorokról. A fegyverek teljes mértékben testre-szabhatóak. Bármelyik alkatrészük lecserélhető. A pajzsok beépített lángszóróval is rendelkezhetnek. A játék világa állítólag nagy és a különböző helyszínek közötti utazás mechanikáját a régi RPG-t inspirálták, jelentsen ez bármit.

A játék augusztus 31-én jelenik meg Steamen.