PlayerUnknown’s Battlegrounds – Újabb javítás érkezett Xbox-ra

Jó sok hibával indult a PlayerUnknown’s Battlegrounds az Xbox Game Preiview-en, azonban a fejlesztőcsapat folyamatosan és keményen dolgozik a játék optimalizálásán. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy megérkezett a legújabb javítócsomag.

PlayerUnknown's Battlegrounds - Újabb javítás érkezett Xbox-ra

A játék még mindig az Xbox Game Preview programjában érhető el és gyaníthatóan ez még így is lesz egy darabig. Nagyon sokan panaszkodtak a játék összeomlásaira, amire reagált is a fejlesztőcsapat. Figyelembe véve az összeomlások összetettségét, tisztában vannak vele, hogy még sok munka áll előttük, de a Game Preview verzió ütemtervében természetesen ennek a megoldása is szerepel.

A most érkezett javítás olyan elemeket tartalmaz, mint a lehetőség a célzás beállítására a játékon belül, vagy a többlet sebzés, amit a játékosok ezentúl a járművekre mérhetnek. Ezzel kapcsolatban megjegyezték, hogy továbbra is monitorozzák a játékosok ezzel kapcsolatos észrevételeit is és a jövőben még változtatásokat fognak végrehajtani ezzel kapcsolatban. az FPP Solo matchmaking sort hozzáadták az NA/EU/Oceanic szerverekhez. Javították azt a hibát, ami a beltéri világítást és az árnyékokat túl sötétté vagy kékes színűvé tette.

A szerver és a kliens FPS-t kissé megnövelték. Végrehajtottak némi PhysX teljesítménynövelést, valamint hozzáadták a Ki/Be kapcsolási lehetőséget a zenéhez. Sok összeomlást okozó bugot javítottak és azt a problémát, ami a felhasználói felületen jelentkezett, amikor több játékos próbálta meg ugyanazt a tárgyat megfogni.

A teljes Patch Note-ot megnézhetitek itt.