FPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds – Újabb javítás érkezett Xbox-ra

Jó sok hibával indult a PlayerUnknown’s Battlegrounds az Xbox Game Preiview-en, azonban a fejlesztőcsapat folyamatosan és keményen dolgozik a játék optimalizálásán. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy megérkezett a legújabb javítócsomag.

PlayerUnknown's Battlegrounds - Újabb javítás érkezett Xbox-ra

A játék még mindig az Xbox Game Preview programjában érhető el és gyaníthatóan ez még így is lesz egy darabig. Nagyon sokan panaszkodtak a játék összeomlásaira, amire reagált is a fejlesztőcsapat. Figyelembe véve az összeomlások összetettségét, tisztában vannak vele, hogy még sok munka áll előttük, de a Game Preview verzió ütemtervében természetesen ennek a megoldása is szerepel.

A most érkezett javítás olyan elemeket tartalmaz, mint a lehetőség a célzás beállítására a játékon belül, vagy a többlet sebzés, amit a játékosok ezentúl a járművekre mérhetnek. Ezzel kapcsolatban megjegyezték, hogy továbbra is monitorozzák a játékosok ezzel kapcsolatos észrevételeit is és a jövőben még változtatásokat fognak végrehajtani ezzel kapcsolatban. az FPP Solo matchmaking sort hozzáadták az NA/EU/Oceanic szerverekhez. Javították azt a hibát, ami a beltéri világítást és az árnyékokat túl sötétté vagy kékes színűvé tette.

A szerver és a kliens FPS-t kissé megnövelték. Végrehajtottak némi PhysX teljesítménynövelést, valamint hozzáadták a Ki/Be kapcsolási lehetőséget a zenéhez. Sok összeomlást okozó bugot javítottak és azt a problémát, ami a felhasználói felületen jelentkezett, amikor több játékos próbálta meg ugyanazt a tárgyat megfogni.

A teljes Patch Note-ot megnézhetitek itt.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár