PlayerUnknown’s Battlegrounds – Újabb apró lépés a csalók ellen és új ládák

Érkezett egy új frissítés a PlayerUnknown’s Battlegrounds-hoz, ami a csalók ellen irányul, pontosabban a játékosok fellépését könnyíti meg a csalókkal szemben.

PlayerUnknown's Battlegrounds - Újabb apró lépés a csalók ellen és új ládák

A tavaly március óta indított Early Acess óta, már több mint 1,5 millió csalótól szabadult meg a játék, köszönhetően az anti-hack szoftvereknek és a kemény munkának. Természetesen ez egy olyan háború, amit sosem lehet megnyerni, de azért törekedni kell rá. Ennek fényében érkezett egy új funkció a legújabb frissítésben, igaz még csak a teszt szerverekre. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a visszajátszási funkcióban jelentsenek valakit.

“Ez azt jelenti, hogy nem kell többé megölni valakit, aki gyaníthatóan csal, hogy jelenthessük” – olvasható Steamen. A report gomb felugrik a játékoslistán a jobb egérgomb megnyomásával, valamint az observing/following módnál is.

Természetesen számos hibajavítás is érkezett, mint mindig. Ugyanakkor kaptunk két új ládikót is. Az egyik egy ingyen nyitható, míg a másik viszont fizetős és egy Early Bird kulcsra lesz szükségünk a kinyitásához. A teszt szerveren 100,000 BP-t és 6 kulcsot bocsájtanak rendelkezésre minden fiókhoz. A Steamen a patch note-ban meg is nézhetitek mi és mekkora eséllyel esik a ládákból.