FPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds – Újabb apró lépés a csalók ellen és új ládák

Érkezett egy új frissítés a PlayerUnknown’s Battlegrounds-hoz, ami a csalók ellen irányul, pontosabban a játékosok fellépését könnyíti meg a csalókkal szemben.

PlayerUnknown's Battlegrounds - Újabb apró lépés a csalók ellen és új ládák

A tavaly március óta indított Early Acess óta, már több mint 1,5 millió csalótól szabadult meg a játék, köszönhetően az anti-hack szoftvereknek és a kemény munkának. Természetesen ez egy olyan háború, amit sosem lehet megnyerni, de azért törekedni kell rá. Ennek fényében érkezett egy új funkció a legújabb frissítésben, igaz még csak a teszt szerverekre. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a visszajátszási funkcióban jelentsenek valakit.

“Ez azt jelenti, hogy nem kell többé megölni valakit, aki gyaníthatóan csal, hogy jelenthessük” – olvasható Steamen. A report gomb felugrik a játékoslistán a jobb egérgomb megnyomásával, valamint az observing/following módnál is.

Természetesen számos hibajavítás is érkezett, mint mindig. Ugyanakkor kaptunk két új ládikót is. Az egyik egy ingyen nyitható, míg a másik viszont fizetős és egy Early Bird kulcsra lesz szükségünk a kinyitásához. A teszt szerveren 100,000 BP-t és 6 kulcsot bocsájtanak rendelkezésre minden fiókhoz. A Steamen a patch note-ban meg is nézhetitek mi és mekkora eséllyel esik a ládákból.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár