FPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds – Új anti-cheat program és nincs többé fegyver a starter szigeten

A Bluehole folyamatosan és minden körülmények között hangsúlyozza, hogy a játékmenet optimalizására törekednek állandóan a PlayerUnknown’s Battlegrounds-ban. Most sincs ez másképp.

PlayerUnknown's Battlegrounds - Új anti-cheat program és nincs többé fegyver a starter szigeten

Megérkezett a legújabb frissítés a játékhoz, amiben a starter szigeten uralkodó FPS háborút akarták kicsit könnyedebbé tenni. Éppen ezért fogták magukat és kivették a fegyvereket arról a területről, valamint a beérkező játékosokat szétszórják a sziget több pontján a meccs indulásáig. Eddig az volt ezzel a probléma, hogy a sok játékos kis helyen is elfér alapelv rendkívül leterhelte a szervereket (is). A mostani változás után javult a teljesítmény a szerver és a játékos felőli oldalon is.

A másik újdonság egy új anti-cheat program bekerülése a rendszerbe, ami még fejlesztés alatt áll de már tesztelik. Ez a kis drága nekiáll bizonyos adatokat gyűjteni a stabilitásról és a komplabilitásról. Ha valakinek PC-n összeomlik a játék az indításkor, akkor csináljon bátran egy képet a hibaüzenetről és töltse fel a fórumra.

Ha a változások a teszt szerveren stabilnak értékelik, akkor a live szerverekre is bekerülnek. A változások teljes listáját itt megnézhetitek.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár