PlayerUnknown’s Battlegrounds – Új anti-cheat program és nincs többé fegyver a starter szigeten

A Bluehole folyamatosan és minden körülmények között hangsúlyozza, hogy a játékmenet optimalizására törekednek állandóan a PlayerUnknown’s Battlegrounds-ban. Most sincs ez másképp.

PlayerUnknown's Battlegrounds - Új anti-cheat program és nincs többé fegyver a starter szigeten

Megérkezett a legújabb frissítés a játékhoz, amiben a starter szigeten uralkodó FPS háborút akarták kicsit könnyedebbé tenni. Éppen ezért fogták magukat és kivették a fegyvereket arról a területről, valamint a beérkező játékosokat szétszórják a sziget több pontján a meccs indulásáig. Eddig az volt ezzel a probléma, hogy a sok játékos kis helyen is elfér alapelv rendkívül leterhelte a szervereket (is). A mostani változás után javult a teljesítmény a szerver és a játékos felőli oldalon is.

A másik újdonság egy új anti-cheat program bekerülése a rendszerbe, ami még fejlesztés alatt áll de már tesztelik. Ez a kis drága nekiáll bizonyos adatokat gyűjteni a stabilitásról és a komplabilitásról. Ha valakinek PC-n összeomlik a játék az indításkor, akkor csináljon bátran egy képet a hibaüzenetről és töltse fel a fórumra.

Ha a változások a teszt szerveren stabilnak értékelik, akkor a live szerverekre is bekerülnek. A változások teljes listáját itt megnézhetitek.