FPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds – Na vajon hány csalót bannoltak összesen?

Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy a PlayerUnknown’s Battlegrounds a 2017-es év egyik legjobb shootere, de legalábbis a legnépszerűbb. A Bluehole ádáz harcot folytat folyamatosan a csalók ellen, aminek meg is lett az eredménye.

PlayerUnknown’s Battlegrounds - Na vajon hány csalót bannoltak összesen?

A játék népszerűségének növekedésével a csalók száma is növekedett, ami ellen a Bluehole kisebb-nagyobb fiaskók mellett határozottan fellépett. A játék biztonsági technológiájának köszönhetően decemberben már 1,5 millió bannál tartanak. Az eredményt egyértelműen a játék BattlEye technológiájának köszönhetik. Az infót maga a BattlEye tette közzé Twitteren. És bár ez a szám önmagában rendkívül jelentős, a lassan 27 milliót elérő eladáshoz képest szinte eltörpül. De csak szinte.

A BattlEye egyre jobban működhet – amellett persze, hogy egyre nagyobb a játékosállomány is -, ugyanis az elmúlt hónapokban egyre több csalót sikerült likvidálni a játékból. Augusztusra 50 ezren mondhattak búcsút a hozzáférésüknek, októberre már 300 ezren, novemberre 700 ezren és most elértük a 1,5 milliót is.

 

Persze ne legyenek illúzióink, teljesen sosem lesznek felszámolva a csalók, de az biztos hogy a Bluehole ráérzett valamire, mert egyre hatékonyabbak. Ez is valami. De azért mégiscsak vicces, amikor a gyanús egyéneket hozzájuk hasonlóval teszi össze a matchmaking.

 

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár