FPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

Playerunknown’s Battlegrounds – A legújabb anti-cheat frissítés után random kapják a játékosok a bant

A legutóbbi anti-cheat frissítés után a Playerunknown’s Battlegrounds-ban véletlenszerűen kerülnek kitiltásra a játékosok. A Bluehole tud a problémáról.

Playerunknown's Battlegrounds - A legújabb anti-cheat frissítés után random kapják a játékosok a bant

A Bluehole annyit mondott, hogy a frissítés “ideiglenesen megakadályozza, hogy egyes játékosok elérhessék a játékot”. Jól hangzik. Mindenki tudja, hogy a PUBG tele van csalókkal, de ugyanakkor azt is tudjuk, hogy a fejlesztők keményen dolgoznak a csalók megállításáért és folyamatosan fejlesztik az ehhez szükséges programokat. Sajnos a legújabb frissítéssel érkezett némi friendly fire is, ugyanis sok játékos annak ellenére kapott kitiltást, hogy elmondásuk szerint bármilyen illegális programot használtak volna a PUBG-hez.

A Bluehole megerősítette, hogy valóban akadtak gondok. A pórul járt játékosok közül sokan már újra tudnak játszani azóta, de sokan még mindig nem. Ha esetleg közületek is érintett valaki, írjon a support-nak vagy csak várjon néhány órát, hátha rendeződik időközben magától is a probléma. Twitteren kértek elnézést az emberektől, akiket érintet a probléma, és elmondásuk szerint már dolgoznak a megoldáson.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár