Playerunknown’s Battlegrounds – A legújabb anti-cheat frissítés után random kapják a játékosok a bant

A legutóbbi anti-cheat frissítés után a Playerunknown’s Battlegrounds-ban véletlenszerűen kerülnek kitiltásra a játékosok. A Bluehole tud a problémáról.

Playerunknown's Battlegrounds - A legújabb anti-cheat frissítés után random kapják a játékosok a bant

A Bluehole annyit mondott, hogy a frissítés “ideiglenesen megakadályozza, hogy egyes játékosok elérhessék a játékot”. Jól hangzik. Mindenki tudja, hogy a PUBG tele van csalókkal, de ugyanakkor azt is tudjuk, hogy a fejlesztők keményen dolgoznak a csalók megállításáért és folyamatosan fejlesztik az ehhez szükséges programokat. Sajnos a legújabb frissítéssel érkezett némi friendly fire is, ugyanis sok játékos annak ellenére kapott kitiltást, hogy elmondásuk szerint bármilyen illegális programot használtak volna a PUBG-hez.

A Bluehole megerősítette, hogy valóban akadtak gondok. A pórul járt játékosok közül sokan már újra tudnak játszani azóta, de sokan még mindig nem. Ha esetleg közületek is érintett valaki, írjon a support-nak vagy csak várjon néhány órát, hátha rendeződik időközben magától is a probléma. Twitteren kértek elnézést az emberektől, akiket érintet a probléma, és elmondásuk szerint már dolgoznak a megoldáson.