PlayerUnknown’s Battlegrounds – A kínai régió hamarosan lakat alá kerülhet

A PlayerUnknown’s Battlegrounds decemberben élesbe fordult az 1.0-ás verzióval Steamen, de ennek ellenére a játéknak továbbra is rengeteg problémája van.

PlayerUnknown’s Battlegrounds - A kínai régió hamarosan lakat alá kerülhet

A PUBG-nek világszerte több mint 30 millió játékosa van. A játékosállomány nagyobbik része már rosszul van a csalóktól, ami teljesen természetes. Az éremnek azonban két oldala van. A másik oldalon ott van az a tény, hogy a PUBG játékosállományának jelentős része kínai. Továbbá a csalók egy rendkívül jelentős része is kínai. Persze a kínaiakat ez egy csöppet sem zavarja.

A Bluehole már bocsánatot kért a legutóbbi BP fiaskó miatt, azonban Steamen a megjegyzés szekció átalakult egy komplett tüntető felületté, ahol a játékosok nagy része azt követeli, hogy zárják el a Kínai régiót a többitől, had szórakozzanak egymással és a csalásaikkal a saját régiójukon belül. A megjegyzés rész már több mint 600 oldal hosszú és a 6 ezret is átlépte a megjegyzések száma. Úgy tűnik egyre több embernek van elege a csalókból.

Persze tegyük hozzá, hogy természetesen nem minden kínai játékos csal. Azonban csupán ha az arányokat nézzük, akkor a legtöbb csaló mindenképp a kínai játékosok közül kerül ki. A Bluehole-nak lépnie kell!

Ti mit gondoltok?