FPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds – A kínai régió hamarosan lakat alá kerülhet

A PlayerUnknown’s Battlegrounds decemberben élesbe fordult az 1.0-ás verzióval Steamen, de ennek ellenére a játéknak továbbra is rengeteg problémája van.

PlayerUnknown’s Battlegrounds - A kínai régió hamarosan lakat alá kerülhet

A PUBG-nek világszerte több mint 30 millió játékosa van. A játékosállomány nagyobbik része már rosszul van a csalóktól, ami teljesen természetes. Az éremnek azonban két oldala van. A másik oldalon ott van az a tény, hogy a PUBG játékosállományának jelentős része kínai. Továbbá a csalók egy rendkívül jelentős része is kínai. Persze a kínaiakat ez egy csöppet sem zavarja.

A Bluehole már bocsánatot kért a legutóbbi BP fiaskó miatt, azonban Steamen a megjegyzés szekció átalakult egy komplett tüntető felületté, ahol a játékosok nagy része azt követeli, hogy zárják el a Kínai régiót a többitől, had szórakozzanak egymással és a csalásaikkal a saját régiójukon belül. A megjegyzés rész már több mint 600 oldal hosszú és a 6 ezret is átlépte a megjegyzések száma. Úgy tűnik egyre több embernek van elege a csalókból.

Persze tegyük hozzá, hogy természetesen nem minden kínai játékos csal. Azonban csupán ha az arányokat nézzük, akkor a legtöbb csaló mindenképp a kínai játékosok közül kerül ki. A Bluehole-nak lépnie kell!

Ti mit gondoltok?

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár