FPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds – Így kell nyerni egyetlen lövés nélkül

A PlayerUnknown’s Battlegrounds-ban a cél a túlélés. Ehhez azonban töménytelen mennyiségű vér kell hogy a kezünkhöz tapadjon minden egyes körben. Vagy mégsem? Nos úgy tűnik megy ez úgy is, hogy nem ölünk meg senkit.

PlayerUnknown’s Battlegrounds - Így kell nyerni egyetlen lövés nélkül

A pacifistát játszani a PUBG-ben nem éppen egyszerű feladat. Kurtjmac egy korábbi videójában egy laza 40 percig bujkált, kúszott és úszott meg mindent, hogy aztán a legvégén, amikor már a végső kék kör lecsap, megnyerje a játékot miközben épp a fűbe kapaszkodik a földön fekve.

A másik eset nemrég jelent meg a Redditen, amiben TWPMercury nyeri meg a kört egy raklap Med Kit segítségével, ráadásul egy kis sziklabeugróban ácsorogva még a másik életben lévő játékos sem látja őt. A First Aid Kit és a Med Kit önfeledt és szakszerű használatával neki is sikerült megnyerni egyetlen gyilkosság nélkül a menetet.

A Redditen írja is valaki, hogy még mindig próbál megnyerni egy solo dinnert, erre jön ez a tag és nyer egyet fegyverek nélkül.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár