FPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

Playerunknown’s Battlegrounds – Fegyver egyensúlyi patch érkezik

A visszajelzések alapján, hamarosan érkezni fog egy fegyver egyensúlyi patch a Playerunknown’s Battlegrounds-ba, a mai fejlesztői blog bejegyzés alapján.

Playerunknown's Battlegrounds - Fegyver egyensúlyi patch érkezik

A pontos adatokat és értékeket megtartják a patch note-nak, de azért némi infóval szolgálni szerettek volna előtte. Felméréseik alapján a legtöbb esetben csak néhány konkrét fegyvert használnak a játékosok. Hiszik, hogy a fegyverhasználatnak a személyes preferencián és hatékonyságon kell alapulnia minden esetben, nem pedig azon, hogy melyik fegyver a legerősebb. Céljuk, hogy ezáltal egyetlen fegyvernél sem lehessen azt érezni, hogy jobb mint a másik.

A fegyverek egyensúlyi változásai mellett a fegyver kiegészítőknél is terveznek változásokat. A cél ismét a szélesebb körű választási lehetőség megteremtése, hogy azzal és úgy játszhassunk, amivel és ahogy szeretnénk, nem pedig egyszerűen azzal, ami a legjobb.

Végül pedig bizonyos változásokat hajtanak végre a hármas szintű sisakon. Ez egy olyan játék-változtató elem, amely hatással lehet egy-egy mérkőzés kimenetelére. Alapvetően extra életet biztosít olyan helyzetekben, amikor egy fejlövés alapesetben megölne. Nem akarják, hogy egyedül csak a szerencse határozza meg ki kapja ezeket az elemeket, ezért eltávolítják a normál loot spawn-ból és csak a care csomagokra korlátozzák ezeket.

Természetesen ahogy lenni szokott, az össze változást először majd a tesztszervereken élesítik. A játékosok segítségére és meglátásaira ismét számítanak.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár