PlayerUnknown’s Battlegrounds – Ezen a héten Miramar kapott figyelmet

A múlt héten aktiváltak egy új anti-cheat programot a PlayerUnknown’s Battlegrounds-ban, ami jelenleg is még fejlesztés alatt áll és a teszt szerveren próbálgatják. Ezen a héten Miramar-t  szépítették egy kicsit és babráltak a Replay funkcióval is.

PlayerUnknown's Battlegrounds - Ezen a héten Miramar kapott figyelmet

Több épületet adtak hozzá Miramar területén, hogy kicsit fokozzák a játékélményt és további útvonalakt is beraktak a térképre a könnyebb navigációhoz. A tárgyak megjelenési szintjét is fejlesztették, ezért bizonyos részeken jobb loot-ra számíthatunk.

A Replay funkció frissítésre került a legújabb verzióra, ezért a korábbi fájlok már nem elérhetőek többé. Ezek mellett néhány hibajavítás is helyet kapott az eheti javításban. Többek között javították azt a hibát, hogy a gyógyítást lehetett használni a víz alatt, de a Miramar területén tapasztalható elakadások/beragadások is javítva lettek. Miramar épületeinek textúrái sokszor nem megfelelően töltődtek be, ez a hiba is javítva lett. Valamint Hacienda del Patron közelében lévő épületek sem jelentek meg normálisan ezt is javították.

A javítások listáját megtekinthetitek itt.