Battle RoyaleFPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds – Ezen a héten Miramar kapott figyelmet

Új hét, új frissítés

A múlt héten aktiváltak egy új anti-cheat programot a PlayerUnknown’s Battlegrounds-ban, ami jelenleg is még fejlesztés alatt áll és a teszt szerveren próbálgatják. Ezen a héten Miramar-t  szépítették egy kicsit és babráltak a Replay funkcióval is.

PlayerUnknown's Battlegrounds - Ezen a héten Miramar kapott figyelmet

Több épületet adtak hozzá Miramar területén, hogy kicsit fokozzák a játékélményt és további útvonalakt is beraktak a térképre a könnyebb navigációhoz. A tárgyak megjelenési szintjét is fejlesztették, ezért bizonyos részeken jobb loot-ra számíthatunk.

A Replay funkció frissítésre került a legújabb verzióra, ezért a korábbi fájlok már nem elérhetőek többé. Ezek mellett néhány hibajavítás is helyet kapott az eheti javításban. Többek között javították azt a hibát, hogy a gyógyítást lehetett használni a víz alatt, de a Miramar területén tapasztalható elakadások/beragadások is javítva lettek. Miramar épületeinek textúrái sokszor nem megfelelően töltődtek be, ez a hiba is javítva lett. Valamint Hacienda del Patron közelében lévő épületek sem jelentek meg normálisan ezt is javították.

A javítások listáját megtekinthetitek itt.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár