HírekKiemeltMobilePUBG Mobile

PUBG Mobile – Elérhető Androidon és talán hamarosan iOS-on is

Jó hír érkezett azok számára, akik már nagyon várják a Playerunknown’s Battlegrounds mobil változatát. Úgy tűnik, hogy elindult a mobilverzió a PUBG Mobile. Azonban van némi üröm az örömben.

PUBG Mobile - Elérhető Androidon és talán hamarosan iOS-on is

A rossz hír, hogy úgy tűnik hivatalosan még csak Kanadában érhető el a játék és csak Androidon. Ugyanakkor bizonyos források szerint a PUBG Mobile hamarosan, talán még a mai napon landolhat a kanadai App Store-ban is. A Redditen értekezők szerint elképzelhető.

Oké, de miért is jó nekünk ez, hacsak nem épp Kanadában lógatjuk a lábunk? Nos azért, mert habár elvileg csak Kanadában érhető el a játék, ettől függetlenül természetesen megoldható, hogy mi is játszunk vele. Ehhez nincs más dolgunk, mint letölteni a program APK telepítő fájlját, amit itt megtehetünk.

A másik jó hír, hogy bármikor is kezdődjön Kanadában egy soft launch, a következő állomás minden esetben az Egyesült Államok.

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár