FPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds – Elbúcsúzhatunk a ReShade-től

A PlayerUnknown’s Battlegrounds új térképe Miramar, már egy kicsit talán “színesebb” itt-ott, viszont a kontraszt  alacsony, még a naposabb részeken is. Az egyik gyakori panasz a játékosoktól az a térképek színtelítettségére vonatkozik, ami sokak szerint túlságosan fakó.

PlayerUnknown’s Battlegrounds - Elbúcsúzhatunk a ReShade-től

A PC játékosok erre a problémára bevethetnek harmadik féltől származó programokat is, az egyik ilyen a ReShade. A PUBG fejlesztői most erre repültek rá. Továbbra is szem előtt tartják azt a célt, hogy a játék teljes mértékben fair legyen. Ennek eredményeképp, már tízezreket tiltottak ki a játékból, folyamatosan fejlesztik az anti-cheat programjaikat, sőt még a kínai kormánnyal is együttműködnek, hogy a csalók akár rács mögé is kerülhessenek. De ott van még a replay kamera is, ami a játékosok kezébe helyezi a lehetőséget, hogy jelenthessenek valakit, ha úgy vélik, hogy nem tisztán játszik.

A ReShade élénkebbé teszi ugyan a játékot, de annak az a mellékhatása, hogy az ellenfelek jobban kitűnnek a háttérben. Ebből ugye az következik, hogy a ReShade használók tisztességtelen előnyhöz jutnak általa.

És bár korábban Brendan “PlayerUnknown” Greene azt mondta, hogy a ReShade használata rendben van és nem büntetendő, azonban PUBG_RoboDanjal közösségi koordinátor már mást nyilatkozott nemrég. “A teszt szervereken a héten teszteljük az új anti-cheat megoldást, ami sokkal hatékonyabban blokkolja a csalókat. Ez már olyan harmadik féltől származó programokat is blokkol, amelyek módosítják a játék vagy a vizuális élményt. A ReShade az egyik program, amit blokkol.”

Viszlát ReShade.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár