Playerunknown’s Battlegrounds – Érkezett egy új játékmód a War Event Mode!

Április 13-án a Playerunknown’s Battlegrounds bejelentette egy új játékmód érkezését, a War Mode-ot, amely minden régióban tiszteletét teszi egy rövid időre.

Playerunknown's Battlegrounds - Érkezett egy új játékmód a War Event Mode!

A War Mode hasonló lesz a klasszikus deathmatch-hez, ahol több játékos harcol egymás ellen, kis területen és folyamatosan. Ebben a módban egy elsődleges fegyvert már kapunk a játék kezdetekor, hogy már az elejétől fogva az agresszív játékra koncentrálhassunk. Halál esetén újraéledünk, így megtapasztalhatjuk a klasszikus lövölde élményt.

A War Mode 30 játékos játszhatja 10 fős csoportokban és az időjárás is a naposabb oldalát mutatja, mivel lockolva lesz “sunny” beállításokra. Halál esetén némi várakozás után újraéledünk. Elsődleges fegyverként egy random AR vagy DMR lehet nálunk, 1 random pisztoly, 1 mellény, 1 sisak és egy gránát. További felszereléseket találhatunk az épületekben, amelyek 90 másodpercenként jelennek meg.

A játék célja már nem csak a túlélés, hanem egy bizonyos cél elérése is. Az első csapat amely eléri a 200 pontot nyer. Ha megölünk valakit, akkor 3 pontot kapunk, míg a DBNO és a felélesztés 1 pontot ér. Ez azt is jelenti, hogy jobban össze kell hangolni a csapatot. Ha az első 15 percben egyik csapat sem éri el a 200 pontot, akkor a legmagasabb pontszámmal rendelkező csapat nyeri a játékot. A Killer Spectate ki van kapcsolva, illetve a Redzone-tól sem kell tartani.

Ez az esemény április 13-tól április 16-ig tart.