Hírek

Playerunknown’s Battlegrounds – Érkezett egy új játékmód a War Event Mode!

Április 13-án a Playerunknown’s Battlegrounds bejelentette egy új játékmód érkezését, a War Mode-ot, amely minden régióban tiszteletét teszi egy rövid időre.

Playerunknown's Battlegrounds - Érkezett egy új játékmód a War Event Mode!

A War Mode hasonló lesz a klasszikus deathmatch-hez, ahol több játékos harcol egymás ellen, kis területen és folyamatosan. Ebben a módban egy elsődleges fegyvert már kapunk a játék kezdetekor, hogy már az elejétől fogva az agresszív játékra koncentrálhassunk. Halál esetén újraéledünk, így megtapasztalhatjuk a klasszikus lövölde élményt.

A War Mode 30 játékos játszhatja 10 fős csoportokban és az időjárás is a naposabb oldalát mutatja, mivel lockolva lesz “sunny” beállításokra. Halál esetén némi várakozás után újraéledünk. Elsődleges fegyverként egy random AR vagy DMR lehet nálunk, 1 random pisztoly, 1 mellény, 1 sisak és egy gránát. További felszereléseket találhatunk az épületekben, amelyek 90 másodpercenként jelennek meg.

A játék célja már nem csak a túlélés, hanem egy bizonyos cél elérése is. Az első csapat amely eléri a 200 pontot nyer. Ha megölünk valakit, akkor 3 pontot kapunk, míg a DBNO és a felélesztés 1 pontot ér. Ez azt is jelenti, hogy jobban össze kell hangolni a csapatot. Ha az első 15 percben egyik csapat sem éri el a 200 pontot, akkor a legmagasabb pontszámmal rendelkező csapat nyeri a játékot. A Killer Spectate ki van kapcsolva, illetve a Redzone-tól sem kell tartani.

Ez az esemény április 13-tól április 16-ig tart.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár