Battle RoyaleFPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

Playerunknown’s Battlegrounds – Bejelentették a PUBG Global Invitational 2018-at

A PUBG Corp. a mai napon bejelentette a PUBG Global Invitational 2018-at, ami egy esport bajnokság, ahol a világ 30 legjobb csapata nézhet szembe egymással az összesen 2 millió dollárnyi jutalomért.

Playerunknown's Battlegrounds - Bejelentették a PUBG Global Invitational 2018-at

A PGI az első nagy PUBG esport bajnokság, amelyet hivatalosan a PUBG Corp rendez. Az esemény július 25 és július 29 között kerül megrendezésre Berlinben, Németországban. A 2018-as PGI a 20 legjobb PUBG csapatból áll majd össze, amelyeket Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában választanak majd ki kvalifikációs versenyeken július elején.

Az alábbi táblázat mutatja, hogy az egyes régiókból hány csapat vesz majd részt a 2018-as PGI-n. Ázsiában Kína, Japán és Korea kivételével.

Playerunknown's Battlegrounds - Bejelentették a PUBG Global Invitational 2018-at

További részleteket, mint jegyvásárlás, vagy kvalifikációval kapcsolatos információkat a későbbiekben közölnek. A PUBG Corp vezérigazgatója sem hagyta szó nélkül az eseményt.

“A PUBG Global Invitational 2018 a PUBG Corp egyik legfontosabb pillanata, mint a PUBG esport potenciáljának bemutatása. Fáradhatatlanul dolgozunk annak érdekében, hogy a 2018-as PGI a PUBG verseny legmagasabb csúcsa legyen és elhozza a legmagasabb szintű izgalmat, feszültséget, lelkesedést és nem csak azoknak a fanoknak, akik részt vesznek a PGI 2018-on, hanem azoknak is, akik otthonról nézik”.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár