Playerunknown’s Battlegrounds – Bejelentették a PUBG Global Invitational 2018-at

A PUBG Corp. a mai napon bejelentette a PUBG Global Invitational 2018-at, ami egy esport bajnokság, ahol a világ 30 legjobb csapata nézhet szembe egymással az összesen 2 millió dollárnyi jutalomért.

Playerunknown's Battlegrounds - Bejelentették a PUBG Global Invitational 2018-at

A PGI az első nagy PUBG esport bajnokság, amelyet hivatalosan a PUBG Corp rendez. Az esemény július 25 és július 29 között kerül megrendezésre Berlinben, Németországban. A 2018-as PGI a 20 legjobb PUBG csapatból áll majd össze, amelyeket Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában választanak majd ki kvalifikációs versenyeken július elején.

Az alábbi táblázat mutatja, hogy az egyes régiókból hány csapat vesz majd részt a 2018-as PGI-n. Ázsiában Kína, Japán és Korea kivételével.

Playerunknown's Battlegrounds - Bejelentették a PUBG Global Invitational 2018-at

További részleteket, mint jegyvásárlás, vagy kvalifikációval kapcsolatos információkat a későbbiekben közölnek. A PUBG Corp vezérigazgatója sem hagyta szó nélkül az eseményt.

“A PUBG Global Invitational 2018 a PUBG Corp egyik legfontosabb pillanata, mint a PUBG esport potenciáljának bemutatása. Fáradhatatlanul dolgozunk annak érdekében, hogy a 2018-as PGI a PUBG verseny legmagasabb csúcsa legyen és elhozza a legmagasabb szintű izgalmat, feszültséget, lelkesedést és nem csak azoknak a fanoknak, akik részt vesznek a PGI 2018-on, hanem azoknak is, akik otthonról nézik”.