Playerunknown’s Battlegrounds – Bátor bejelentés!

Senkinek sem kell bemutatni a Playerunknown’s Battlegrounds-ot, ami a mai napig tarol a Steam piacon. Még a Steam sale-k közben is az eladási listák élén járt, és töretlenül hízik a játékosbázisa. Alig 5 hónap alatt tízszeresére nőtt a naponta játszók száma, és már több mint 4,3 millió felhasználó birtokolja a battle royale koronázatlan királyát.

Playerunknown's Battlegrounds - Bátor bejelentés!

A Bluehole stúdió a számokon felbuzdulva egy bátor bejelentést tett. Mégpedig hogy a jelenleg korai hozzáférésű nagy sikerű játéka, a megígért 6 hónapos futamidőt elhagyva hivatalosan megjelenik.

Ezt saját maga PlayerUnknown garantálja a rajongóknak. Aki egyébként azzal indokolja azt, hogy a játék versenytársai több éve még mindig early access-ben ragadtak, hogy saját motort tettek a játékuk alá, nem úgy mint a Playerunknown’s Battlegrounds. Így a Bluehole stúdiónak rengeteg munkát és időt spórolva ezzel, ellenben a Daybreak és a Bohemia véget nem érő harcot vív a saját motorjuk kódolásával.

Playerunknown's Battlegrounds - Bátor bejelentés!

A utóbbi két kiadó játékainak bukásából kiindulva a PUBG-re is azt mondja a community, hogy korai hozzáférésű játék marad hosszú hónapokig-évekig, de erre csak elegánsan annyit mond Brendan Greene a játék atyja – “Challenge accepted”.

Kicsit csaltak az ígért idővel kapcsolatban, ugyanis október vége lett a kijelentett dátum, ám a játék már március óta elérhető. Így ez igazából 7 hónap, de mindenesetre valóban kimagasló teljesítmény lenne ha végre sikerülne példát mutatni ebben a kategóriában.