HírekPlayerunknown's Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds – Azonnali gyógyítás és élesztés

Néhány napja csak, hogy a PUBG Corp bejelentette, hogy több mint 100 ezer csalót tiltott ki a Playerunknown’s Battlegrounds-ból, máris felütötte mocskos fejét egy újabb csalással kapcsolatos hír.

PlayerUnknown's Battlegrounds - Azonnali gyógyítás és élesztés

A MagicIsBull Reddit felhasználó által megosztott képsorok egy régi/új csalásra engednek következtetni, amely lehetővé teszi az instant felélesztést és gyógyulást. Szerencsére mindez rögzítve is van. A felvételen tökéletesen látható, ahogy emberünk odaszalad a társához és gyakorlatilag azonnal új életet lehel belé, majd ő maga is azonnal felgyógyul.

Bár volt legalább egy ember a Redditen, aki kijelentette, hogy az insta heal és res csalás már hónapok óta jelen van a játékban, ettől függetlenül eléggé forró volt a topic. Az egész időzítése is már-már “tökéletes”. És bár tudjuk, hogy a csalók jelentős része Kínából származik, mindezek ellenére Brendan Greene a PUBG alkotója ellenzi a régiós zárat.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár