Playerunknown`s Battlegrounds – A játék mobil verziója megjelent PC-n

Kicsit furcsa hírt hoztunk nektek mégpedig a népszerű Battle Royale játék mobilos változatáról, amit már kipróbálhattok PC-n is, legálisan. Nem teljesen tiszta, hogy mi motiválta a Playerunknown’s Battlegrounds Mobile fejlesztőit, amikor úgy döntöttek, hogy áthelyezik a PC-s játék mobil verzióját PC-re. Mi szóltunk előre, hogy furcsa lesz ez a hír.

Playerunknown`s Battlegrounds - A játék mobil verziója megjelent PC-n

Az eredeti játéktól eltérően a PUBG Mobile teljesen ingyenesen letölthető. Ez egy remek lehetőség azoknak, akik nem akartak a Playerunknown’s Battlegrounds-ra költeni. A fejlesztők már javítottak a grafikán, és 4K felbontást is hozzáadtak, de a grafikai beállítások csak a közeljövőben lesznek módosíthatók. Vessünk egy pillantást az új PUBG Mobile – PC trailerre, amit Orvyn töltött fel.

A PUBG Mobile PC változata jelenleg Public Beta fázisban fut a Tencent jóvoltából. A fejlesztő állítása szerint, rugalmasan tudjuk irányítani egér és keyboard segítségével. A PUBG Mobile viszonylag népszerűnek mondható Google Play-en, ahol több mint 10 millió letöltése volt és 4,4-es átlag értékelést kapott.

Amennyiben nem volt eddig szerencsétek a PUBG-hez, vagy tetszett a mobilos változat, akkor most kipróbálhatjátok teljesen ingyen PC-n is. Várjuk visszajelzéseiteket.