FPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's BattlegroundsVillámhír

PlayerUnknown’s Battlegrounds – 1 millió csaló bannolva csak januárban

A PlayerUnknown’s Battlegrounds mögött működő BattlEye anti cheat rendszer úgy tűnik egyre jobban teszi a dolgát. Már korábban is bizonyította, hogy tízezrével vágja kifele a csalókat a játékból, de ez a január mindent vitt.

PlayerUnknown's Battlegrounds - 1 millió csaló bannolva csak januárban

Decemberben még arról szóltak a hírek, hogy a BattlEye év végéig összesen 1,5 millió játékost bannolt ki a PUBG-ből. Akkor mindenki nyomott egy “Not Bad” Obama arcot, majd az élet ment tovább, és mi folyamatosan hallgattuk, hogy a tisztességes játék a legfontosabb, meg a csalás elleni harc élvezi a legnagyobb figyelmet stb. Mindeközben a BattlEye szépen csöndben tette a dolgát. Ennek eredményeképp CSAK január hónapban 1,044,000 csalót távolítottak el a játékból.

Ha esetleg valaki lemaradt volna róla, mostantól a ReShade is a tiltott programok listáján van, úgy hogy minél előbb távolítsa el mindenki.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár