HírekKiemeltPixArkSurvival

PixARK – Isten hozott a Steamen!

Ha egy olyan játékra vágysz, amit a Trove vizuális megjelenésével bír, viszont az ARK dinós-túlélős vonala is megtalálható benne, akkor a PixARK a te játékod.

PixARK - Isten hozott a Steamen!

Megérkezett a PixARK Steamre, hogy kitöltse azt az űrt, aminek egy szeletébe már magában a Minecraft-ban is belekóstolhattunk, amikor túl kellett élni az éjszakákat. A Snail Games USA játéka, most még akciósan vehető meg, egészen április 3-ig. Egyébként a Snail Games egyáltalán nem rejti véka alá, hogy az ARK ihlette a játékot, így akit ez esetleg zavar, az engedje el ezt a dolgot.

A PixARK-ban a játékosok egy csoportja küzd egy mindenféle veszéllyel teli szigeten. Igen a dinókat is beleértve a veszélyek közé. A túlélés érdekében rengeteg gyártási és építési tevékenység áll rendelkezésre, amiket nem árt maradéktalanul ki is használni. A játékban több mint 100 dinoszaurusz található, amiket meg is lehet szelídíteni és hátasként hasznosítani.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár