Black Desert MobileBlack Desert OnlineFejlesztőkHírekKiemeltMMORPGMobilePearl Abyss

Pearl Abyss konferencia – Black Desert Mobile kiadási dátum, új játékok és egy kis BDO

Február 13-án a Pearl Abyss konferenciát tartott a vállalat 2017-ben elért eredményeiről. Ebben szó volt a Black Desert Online-ról, a mobil verzióról és még két új játék is helyet kapott a konferencián.

Pearl Abyss konferencia - Black Desert Mobile kiadási dátum, új játékok és egy kis BDO
kép forrása: invenglobal.com

Dél-Kelet Ázsiában a Black Desert Online hivatalosan januárban indult el, és a Pearl Abyss jelenleg azon dolgozik, hogy a játékot hamarosan elindíthassa Kínában is. Továbbá jó hír, hogy a BDO konzolos megjelenését 2018 első felére tervezik.

A Dél-Kelet Ázsiai piac nagyjából 40%-al haladja meg a Tajvani piac méretét, és a Pearl Abyss kielégítő eredményeket ért ott el. Az EU/NA eladások csökkentek, amit úgy értékelnek, hogy a játékosok akciókra epekednek. Japánban az eladások folyamatosan magasan állnak, Tajvanon az eladások száma csökkent, mivel a játékosbázis stabilabbá vált és az új játékosok száma csökkent. A Pearl Abyss szerint az EU/NA értékesítési mennyisége az új class megjelenése és a számtalan új event után ismét növekedni fog.

Ami a mobil verziót illeti a Black Desert Mobile úgy tűnik már februárban elindulhat élesben. Elég játékos csatlakozott a bétához és az eredmények kielégítőek voltak. Jelenleg folynak a tesztelés eredményeinek elemzései, ami után néhány kiigazítás történik majd a játékban, és hamarosan hivatalosan is elindítják a játékot.

A CBT-n résztvevő játékosok 98,9%-a úgy nyilatkozott, hogy visszatér a játékba, ha az elindul élesben. A Pearl Abyss több tartalmat fog hozzáadni a játékhoz és más régiókban is elindítják a koreai megjelenést követő egy éven belül.

Ami pedig az új játékokat illeti, a Pearl Abyss jelenleg két játékot fejleszt. Az egyik egy PC MMO FPS, míg a másik egy mobil MMORPG, amit minden korosztály élvezhet majd. A globális verziók mindkét játék esetében rendelkezésre állnak és a teljes fejlesztés becsült ideje az idei év második feléig tart majd. Hozzátették, hogy igyekeznek több embert felvenni a fejlesztéshez.

forrás: invenglobal.com

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár