HírekKiemeltPathfinder: KingmakerRPGVideók

Pathfinder: Kingmaker – Új trailer érkezett, nyáron már tolhatjuk!

Tavaly nyáron debütált a Kickstarteren a Pathfinder: Kingmaker, ami egy RPG alapokon nyugvó játék és olyan nagy nevek inspirálták, mint a Baldur’s Gate, vagy az Arcanum.

Pathfinder: Kingmaker - Új trailer érkezett, nyáron már tolhatjuk!

A játék három hét alatt több mint 500 ezer dollárt kalapált össze a Kickstarteren akkor és azóta is rendíthetetlenül dolgoztak rajta, aminek meg is lett az eredménye. A My.com és a fejlesztő Owlcat Games kiadtak egy trailert a játékról, ami betekintést enged a játékba, amelyben 7 faj, 14 class található, amelyek mindegyike 3 archetype-al rendelkezik és mindezt megfejeli még több száz varázslat, no és persze 11 társ, akik csatlakozhatnak hozzánk a harcban és egyedi személyiségük miatt sokszor keveredhetünk ellentmondásba velük.

A játékot olyan veteránok készítik, akik olyan nagy nevek létrehozásában is részt vettek, mint az Etherlords, Silent Storm, Heroes of Might & Magic V, Skyforge. A történet létrehozásában Chris Avellone is segített, aki korábban a Fallout 2, Planescape: Torment, Divinity: Original Sin II és számos egyéb remekműhöz is a nevét adta.

A játék megjelenése nyárra várható.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár