Pathfinder: Kingmaker – Új trailer érkezett, nyáron már tolhatjuk!

Tavaly nyáron debütált a Kickstarteren a Pathfinder: Kingmaker, ami egy RPG alapokon nyugvó játék és olyan nagy nevek inspirálták, mint a Baldur’s Gate, vagy az Arcanum.

Pathfinder: Kingmaker - Új trailer érkezett, nyáron már tolhatjuk!

A játék három hét alatt több mint 500 ezer dollárt kalapált össze a Kickstarteren akkor és azóta is rendíthetetlenül dolgoztak rajta, aminek meg is lett az eredménye. A My.com és a fejlesztő Owlcat Games kiadtak egy trailert a játékról, ami betekintést enged a játékba, amelyben 7 faj, 14 class található, amelyek mindegyike 3 archetype-al rendelkezik és mindezt megfejeli még több száz varázslat, no és persze 11 társ, akik csatlakozhatnak hozzánk a harcban és egyedi személyiségük miatt sokszor keveredhetünk ellentmondásba velük.

A játékot olyan veteránok készítik, akik olyan nagy nevek létrehozásában is részt vettek, mint az Etherlords, Silent Storm, Heroes of Might & Magic V, Skyforge. A történet létrehozásában Chris Avellone is segített, aki korábban a Fallout 2, Planescape: Torment, Divinity: Original Sin II és számos egyéb remekműhöz is a nevét adta.

A játék megjelenése nyárra várható.