Path of Exile – Közös Azurite bánya és Sulphite egyensúlyi változások érkeznek

A Path of Exile fejlesztőcsapata a GGG egy fórumbejegyzésben tudatta a játékosokkal, hogy milyen változások elé nézünk jövő héten.

Path of Exile - Közös Azurite bánya és Sulphite egyensúlyi változások érkeznek

Az első változás az Azurite bányával kapcsolatos. A kezdeti terve az egész koncepciónak az volt, hogy karakterenként külön-külön lehessen a bányát felfedezni egyedileg. Ezzel teljesen egyedülálló Delve élményben részesülhetett volna mindenki a GGG szerint. A visszajelzésekből azonban arra a következtetésre jutottak, hogy tévedtek. Olyan változást hajtanak végre, amelyben az aktuálisan legmélyebb bányánk marad meg, és azon osztozik majd a felhasználói fiók minden karaktere. Tehát akinek van még olyan karaktere, amelyikkel nem ért még ugyan mélyre, de van még mit csinálnia/befejeznie, akkor tegye meg, mert ezen változás érkezésével ezek a bányák elérhetetlenné válnak majd. Az a bánya lesz a mérvadó, amelyikkel a legmélyebbre jutottunk már le. Az összes többi törlődik.

Path of Exile - Közös Azurite bánya és Sulphite egyensúlyi változások érkeznek

A második változás magával a Sulphite-tal kapcsolatos. Megfelelő egyensúlyba akarják hozni a bejövő Sulphite mennyiségét a ‘higher-tier’ térképeken és a Sulphite költségeket a bányában. Éppen ezért ezeken a térképeken jelentősen nagyobb mennyiségű Sulphite-ot lehet majd szerezni, de a megfelelő mélységek több Sulphite-ot igényelnek majd, mint korábban.

Annak érdekében, hogy a megnövekedett Sulphite mennyiséget kiegyenlítsék, megnövelik majd a maximális Sulphite határt minden fejlesztési szinten. Ez után a frissítés után a ‘high-tier’ térképek jóval hatékonyabbá válnak a Sulphite farmra.

Ha minden igaz a változásokat jövő hét közepéig elvégzik majd a Path of Exile-ban.