Path of Exile – Érkezik néhány további Delve fejlesztés!

Ahogy a játékosok egyre mélyebbre haladnak a Path of Exile Azurite bányáiban, további kiigazításokra van szükség ezen a téren.

Path of Exile - Érkezik néhány további Delve fejlesztés!

A GGG elmondása szerint a szükséges változások már ezen a héten telepítésre kerülnek. Nézzük mire is számíthatunk.

Voltaxic Sulphite kapacitás

A játékosok visszajelzései alapján nyilvánvaló, hogy még több Voltaxic Sulphite-ot szeretnének tárolni. Éppen ezért további három Sulphite Capacity fejlesztést adnak a játékhoz, most már 60,000-es kapacitással.

Flare kapacitás

A hosszú menetek nagyobb Flare kapacitást igényelnek, mint a jelenlegi 12-es limit. A GGG örömmel látja, hogy a játékosok milyen mélyre jutnak le a sötétben és nem akarnak az előrehaladásunk útjában állni. Éppen ezért nyolc új Flare Capacity fejlesztést adnak hozzá, így 20-ra növekszik majd az eddigi 12 Flare kapacitás.

Fractured Wall

Szeretnének ösztönözni minket, hogy megtaláljuk és megsemmisítsük a repedezett falakat, amelyek mögé további jutalmakat rejtettek.

Kihívások

A “Complete Delve Encounters IV” túl nehéz. Hozzáadnak négy új komponenst, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy befejezzük. Ezek az új komponensek is ritkán fordulnak elő, de így is sokkal könnyebben hozzáférhetőek. Továbbra is hatra van szükség a kihívás teljesítéséhez, azonban most már csak kettő darab lesz, ami nagyon ritkán eshet.

Aul, a Crystal King

Ő a Delve tartalom csúcsa, de nagyon ritkán futhatunk össze vele. A megjelenési arányát nagyjából 50%-al növelik.