Path of Exile – Érkezik az Incursion frissítés

A közkedvelt ARPG játék, a Path of Exile ma egy újabb frissítéssel gazdagodik. Az Incursion számos újdonsággal kecsegtet.

Path of Exile - Érkezik az Incursion frissítés

A PC verzió a mai napon kapja meg a frissítést, míg az Xbox One verzió csak a jövő héten. A Path of Exile:  Incursio-ban a játékosok több mint ezer évvel utazhatnak vissza a múltba a régóta halott Vaal Birodalomba, hogy segítsenek felfedezni Alva Valai-t, megtalálni Atzoatl elveszett templomát és a csodálatos kincseket, amiket rejt. Ráadásul a múltban tett cselekedeteink jelentős következményekkel járnak a jelenre nézve. A templom felépítését irányító Vaal Építészek megölésével befolyásolhatjuk, hogy milyen szobák jelenjenek meg a jelen változatban. Találhatunk kulcsokat, amelyekkel kinyithatunk ajtókat a múltban, lehetővé téve ezáltal a jövőben további szobák elérését és mindenféle hasznos felszerelés megtalálását.

Path of Exile - Érkezik az Incursion frissítés

“Az Incursion a Path of Exile legnagyobb ligája jelenleg, még több tartalommal, mint amennyit a múltban bővítettünk” – nyilatkozta Chris Wilson a Grinding Gear Games ügyvezető igazgatója. “Az Incursion tesztelése az eddigi legszórakoztatóbb tesztelés volt, ezért kíváncsian várjuk mit szól hozzá a közösség” – tette hozzá.

A frissítéssel kapcsolatos további részleteket a játék hivatalos oldalán találhattok.