HírekKiemeltMOBAParagonVillámhír

Paragon – A rajongók megpróbálják megmenteni

Két napja írtunk róla, hogy az Epic Games által fejlesztett nagy reményekkel indult Paragon MOBA áprilisban végleg bezárja a kapuit. Úgy tűnik a rajongók ebbe nem akarnak belenyugodni, úgyhogy akcióba lendültek.

Paragon - A rajongók megpróbálják megmenteni

A játék közössége petíciót indított, hogy ne állítsák le a játékot. A Redditen is feltűnt egy új téma, ahol egy ismeretlen fejlesztőcsapat azt állítja, hogy dolgozik a Paragon 2.0-án. Ezt egy Paragon replikának mondják, amit a közösség bevonásával akarnak elkészíteni. A petíció egyébként már 20 ezer aláírás környékén jár és aki csatlakozni akar az itt megteheti.

Furcsa hírek jelentek meg amúgy a játékról Kínában, miszerint a játék béta tesztelése februárban megkezdődik és a Tencent fogja továbbvinni, akiknek 48%-os részesedésük van a Epic Games-ben. Úgy tűnik fog még itt egy s más történni áprilisig.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár