HírekKiemeltMOBAParagonVillámhír

Paragon – Nyugodj békében

Alig több mint egy hete az Epic Games meglebegtette, hogy a free-to-play MOBA játékuk, a Paragon bajban van. Úgy tűnik nagy volt a baj.

Paragon - Nyugodj békében

Értékeljük mindazt, amit beletettünk a Paragon-ba, sok jó ötletet kaptunk arra, hogy merre kéne elvinni a játékot. Gondos mérlegelés és sok belső vita után, úgy gondoljuk, hogy nincs megfelelő út, amin a Paragon továbbmehetne és egyúttal elegendő játékossal is rendelkezzen, hogy fenntartható legyen.

Az Epic a lehető legtisztességesebb módon akar hozzáállni a játék leállításához. Ezért teljes visszatérítést kap minden játékos, minden platformon, minden vásárlás után. A pontos számok nem ismertek a játékkal kapcsolatban, de Edgar Diaz community coordinator szerint az Epic már egy jó ideje fenntartásokkal kezelte a játékot és a Fortnite irgalmatlan sikere ezeket a fenntartásokat csak tovább erősítette.

A játék szerverei egészen április végéig tovább üzemelnek, majd szép csöndben április 26-án örök nyugalomra térnek.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár