Paragon – Az Epic Games növelni akarja a MOBA népszerűségét

Aki jártas a MOBA játékok világában, az valószínűleg már hallott az Epic Games Paragon néven futó érdekességéről. Tavaly a játék egész sok figyelmet kapott, de sajnos a többi óriást egyáltalán nem sikerült megközelítenie. A fejlesztő belátta, hogy a Paragon jelenleg közel sem olyan népszerű, mint a másik mesterműve, a Fortnite.

A Paragon jelenleg nem rendelkezik nagynak mondható játékos bázissal és valószínűleg nem sok esélye van valaha túlszárnyalni riválisait. Az Epic Games Reddit-en adott ki egy közleményt, ahol a Paragonnal kapcsolatos terveit ecsetelte.

Paragon - Az Epic Games növelni akarja a MOBA népszerűségét

“Tudjuk, hogy sok kérdésetek van a Paragon jövőjével kapcsolatban. Nagyon érdekel minket ez a közösség, és tudjuk, hogy ez fontos számotokra, ezért itt van egy összefoglaló arról, hogy hol tartunk jelenleg,” írta az Epic Games. A játék fejlesztője kiemelte, hogy továbbra is aktívan fognak dolgozni a játékon, valamint azt, hogy sajnos jelenleg az új játékosok  hamar otthagyják a MOBA-t, de van pár ötletük arra, hogy hogyan tegyék újra népszerűvé.

Paragon - Az Epic Games növelni akarja a MOBA népszerűségét

“A következő pár hétben megpróbáljuk kideríteni, hogy tovább tudjuk-e fejleszteni a Paragont, és ha igen, akkor miként tudjuk sikeressé tenni…”

Szerintünk, ha már felteszi magának a fejlesztő a kérdést, hogy vajon tud-e egyáltalán javítani a Paragonon, akkor ott nagy a baj, és lassan sejthető, hogy nem lesz hosszú életű a játék. Sajnos egy olyan iparágat célzott meg az Epic Games, ami bőven túl van telítve.