HírekKiemeltMOBAParagonVillámhír

Paragon – Az Epic Games szabadon engedi a 12 millió dollár értékű Paragon eszközöket

Az Epic Games ma bejelentette, hogy az Unreal Engine 4-el dolgozó fejlesztők, mostantól teljes hozzáférést kapnak a cég high-end multiplayer online MOBA játékának a Paragon-nak a fejlesztési eszközeihez.

Paragon - Az Epic Games szabadon engedi a 12 millió dollár értékű Paragon eszközöket

A több mint 12 millió dollár költséggel járó Paragon fejlesztésének az eredményei között szerepel több mint 20 AAA kategóriás karakter, a hozzájuk tartozó skinek és animációk, vizuális effektek és párbeszédek, valamint több mint 1500 környezeti elem, mind-mind a Paragon-ból. Ez a tartalom mostantól szabadon elérhető és nem akárkinek, hanem mindenkinek, az Unreal Engine Marketplace-en keresztül. A fejlesztők innen szabadon letölthetik a Paragon csomagokat, hogy szabadon felhasználhassák a saját UE4 projektjeikben.

Úgy tűnik a játék lelövése utáni rajongói elképzelést, miszerint felélesztik a játékot, talán ez egy kicsit megkönnyíti.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár