Paladins – Jövő héten indul hivatalosan a játék!

A Hi-Rez Studio hero shootere a Paladins hivatalosan is kezdetét veszi a jövő héten. A játék nyílt béta státuszban leledzik már 2015 szeptembere óta, úgyhogy itt volt már az ideje ennek is.

Paladins - Jövő héten indul hivatalosan a játék!

A hivatalos 1.0-ás verzió május 8-án indul majd el, azonban ennek megünneplése már a mai napon elkezdődik azáltal, hogy május 7-ig minden hős feloldásra kerül a játékban. Az ünneplés további részeként a Hi-Rez 100 millió dollárnyi játékbeli valutát oszt szét azok között, akik játszottak a béta verzióval. Ehhez nincs más dolgunk, mint Május 8-30 között belépni a játékba, hogy kapjunk 200 Crystal-t. A megnyitó ünnepség Las Vegas-ban lesz, ahol egy Esport rendezvény is kezdetét veszi majd.

“Az elmúlt 20 hónapban a csapat a játékmenetet próbálgatta, tesztelve a kártyarendszer különböző verzióit és létrehoztak 36 egyedi bajnokot, valamint különböző platformokra fejlesztették a játékot” – mondta egy interjúban a Paladins ügyvezető producere Chris Larson.

A teljes kiadás néhány változást is magával hoz majd a teljes ütemtervben és Larson azt mondta “most, hogy kiadjuk, visszalépünk kicsit és újra átnézzük a fejlesztési ütemtervet”. 2018 még mindig tartogat 4 új bajnokot, de a Hi-Rez szeretne több időt eltölteni a rendszer finomításával és a játékosok észrevételeivel.

A játék PC-n, Xbox One-on és Playstation 4-en jelenik meg május 8-án.