Overwatch – Rialto és a gondolás robotok bugja

Nem is olyan rég lett elérhető az Overwatch-ban a velencei térkép, mely Rialto néven érkezett, mint az a bizonyos Canal Grande feletti híd. Az Escort map viszonylag szépre sikeredett, viszont kétségtelenül vannak hibái. Reddit-en jelent meg egy kimagaslóan népszerű bejegyzés, ahol kiderült, hogy érdemes lőni a gondolákat irányító Omnic-okat.

Overwatch - Rialto és a gondolás robotok bugja

A bejegyzésben egy videót is találhatunk, ami bebizonyítja, hogy simán járhat nekünk a PotG, ha lelkesen daráljuk a robotokat, tehát valamiért kill-nek veszi a játék.

A Blizzard-ot ismerve persze ez valószínűleg hamar el fog tűnni, főleg miután ekkora figyelmet kapott a Reddit bejegyzés, de még talán maradt egy kis időtök gyorsan begyűjteni pár PotG-t olyan karakterekkel, akikkel szinte lehetetlen, és erre itt egy újabb bizonyíték.

Igen, itt épp egy Ana PotG-t láthatunk, ami lássuk be nem mindennapi jelenség. Ti tapasztaltátok már ezt a bugot? Várjuk visszajelzéseiteket, és ha még nem tettétek, ne felejtsetek el csatlakozni a Ragequit magyar Overwatch Facebook csoportjához.