Overwatch – Nevezzük át az új Doomfist skint, DOOMFISH-re! Egy petíció már elindult!

Az Overwatch játékosok az elmúlt pár napban igazán aktívak voltak egy, a játékot érintő közelgő “újdonság” miatt.

Overwatch - Nevezzük át az új Doomfist skint, DOOMFISH-re! Egy petíció már elindult!

Mint azt tudjátok, az Overwatchban is jelen vannak különböző limitált idejű tematikus eventek, mint például a Karácsony vagy a Nyári olimpia. Ezen eventek alól természetesen a Halloween sem lehet kivétel, így Október 9-től 31-ig aki belép a játékba, nem csak +1 ingyenes Halloween eventes Lootcrate-et kapnak, hanem külön lehetőségük van az ebben az eventben megrendezésre kerülő eseményeken részt venni. Külön Player vs. AI játékmódok és hentelés várja a játékosokat.

A legnagyobb megdöbbenésünkre a játékosok amint megtudták, hogy Doomfist – az izomagy, Mr. “super punch-man” – kap egy speciális skint, ami ráadásul úgy néz ki ahogy, máris petíciót indítottak annak átnevezése érdekében.

Ez a skin több érdekes motívummal is rendelkezik, mint például a pikkely, úszóhártya és kopoltyú. Pont ezen aspektusok azok, amik miatt a kezdeményezők pár nap alatt egy olyan petíciót tudtak aláíratni a többi játékossal, mi szerint nevezzék át ezt az új skint DOOMFISH-re.

Amennyiben egyetértetek a petícióval, Ti is aláírhatjátok azt, erre a linkre kattintva.

Érdekességekből most sincs hiány, hiszen érkeznek majd az eventre minden hősnek egyedi, “horror-specifikus” témájú skinjeik, be tudjátok zsebelni majd mindegyiket?

Küldjétek el hozzászólásban itt a cikk alatt a kedvenceteket!