Overwatch – Már több mint 40 millió játékos várja az érkező évfordulós eventet

A mai napon érkezett egy Developer Update videó YouTube-on, amiben sok mindent megtudhatunk Jeff Kaplan-tól a hamarosan érkező Overwatch évfordulós eseménnyel kapcsolatban is.

Overwatch - Már több mint 40 millió játékos várja az érkező évfordulós eventet

A videóban a legfontosabb mérföldköveket említi Kaplan és további részleteket tár fel a második évfordulós eseményekkel kapcsolatban. Az Overwatch elképesztő játékosbázissal rendelkezik, legalábbis papíron, hiszen több mint 40 millió játékosa van a játéknak. Ráadásul ez a szám pont akkor durran be, mikor hamarosan elindul a játék második évfordulós eseménye.

A szezonális esemény mellett, ahol egyébként a korábbi szezonális brawl-ok és küldetések is visszatérnek, egy új Free-for-All Deathmatch térképet is köszönthetünk majd, PETRA néven. Továbbá bejelentette az első Free-for-All Competitive Deathmatch szezont is. A játékba belépve pedig majd ingyenes Legendary Anniversary Loot Box-okat kaphatunk. Természetesen új kozmetikai tárgyak is érkeznek, köztük 8 új legendary skin.

Az évfordulós event május 22-én kezdődik. Nem mellesleg megemlítette, hogy egy bizonyos jól öltözött úriember egy olyan legendary skint kap, amelyet a közösség már széles körben igényelt. Vajon kiről lehet szó?

Overwatch - Már több mint 40 millió játékos várja az érkező évfordulós eventet

Mindezek mellett a Blizzard bejelentette, hogy a hero shooter egy új verziója is úton van, az Overwatch: Legendary Edition. A Legendary Edition ugyanazon a napon válik elérhetővé, amikor az évfordulós event indul, azaz május 22.én. Kizárólag digitális formában jelenik meg és az alapjátékot, illetve 15 skint tartalmaz majd. Azt, hogy milyen skineket nem tudjuk, azonban a Blizzard szerint Legendary, Epic és Origin skinek lesznek benne.

Úgy tűnik, hogy ez a csomag azoknak szól, akik még nem vették meg a játékot és nem a keménymagnak, akik egy újabb díszdobozt raknának fel a polcra.